mitrowsky 285 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Рукавице "Duchini", летње, без неке претеране заштите. Рекао бих да су идеалне за скутераше. У одличном стању. 1200 дин. Рукавице "Madhead", величина XL (мада ми стоје исто као оне горе L), са солидном заштитом. У одличном стању, вожене пола сезоне. 2000 дин. Jet кацига, Keeway, ношена једном или двапут. Врећица included. Стоји у кутији већ годину дана. 2500 дин. Кровни носачи за ауто, произведено у Србији. Поручио сам почетком године за, мислим 45€, али нисам био задовољан како стоје на мом ауту. Ако неком требају, дајем за 2500 дин. Што се величине тиче, универзални су, мени су стајали на Хонди Акорд. Може и проба пре куповине. Контакт може на ПП, или на 064/205-3-206 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Остале још Madhead рукавице и jet кацига. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Decembar 5, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Keeway кацига актуелна. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...