mAkInJo 112 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pre posla razmisljam lepo vreme idem malo da se provozam do Backe palanke. Uspeo sam da stignem do Begeca.Velika greska ,hladan asfalt hladne gume i trenutak nepaznje dovele su do toga da padnem Vozeci iz pravca Futoga na trenutak sam skrenuo pogled na levu stranu brzina mislim da nije bila veca od 60 km/h. Kako sam vratio pogled auto ispred mene je naglo zakocio udaljen od mene. 20-30 metara kroz delic sekunde mi je prosla misao malo cu prikociti i proci cu sa desne strane. Opet velika greska . Istog trenutka gubim kontakt sa podlogom padam na levu stranu udaram kolenom i laktom a motor kliza do auta ispred mene i udara. Odmah ustajem gasim masinu . Izlaze momak i devojka iz auta ispred mene. Staje jos jedan covek pomaze mi da ispravim korman i da sklonim motor sa puta. Hvala mu puno. Palim masinu i polako kuci. Parkiram i na posao. Na autu nema stete a epilog na yamahi rezervoar zguzvan rucice iskrivljene,korman iskrivljen,plastika od repa pukla iscurela kociona tecnost..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Desava se, niko to namerno ne uradi. Paznje nikad dovoljno. Vazno je da si prosao samo sa tih par 'ogrebotina'? A motor..polako sredjivanje, do nove sezone da bude bolji nego sto je bio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći!? Dosta sreće u nesreći. Moglo je biti i gore nego što jeste. Tu može da se razvije ogromna brzina. Sreća, pa si išao sporo. Oporavi se, pa polako sređuj motor. Tužno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12699 Napisano Novembar 2, 2014 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem, svestan si svega. Jedino bih mogao da upozorim druge kolege da je vreme zajebancije proslo. Svake godine vozim do prvog snaga i znam koliko su uslovi surovi i da se najmanja greska placa. Igrom slucaja prosle nedelje Audi 80, tj. vozac me nije konstatovao uopste, sa 70kmh (sto je previse i krivim sebe zbog te brzine) nije bilo apsolutno nikakve sanse da se zaustavim na vreme. Hladan asfalt i hladne gume, blokirao mi je zadnji par puta, prednju nije bilo moguce stisnuti za zaustavljanje a da ne blokira, nekako sam prosao izmedju njega i ivicnjaka. Psovao sam sve po spisku njemu i sebi. Samo lagano, 50km/h, u mom slucaju 5 minuta ranije krenuti posao, nista zustro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak tebi i tvojoj makini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak,bitno je da si ti ok... Sada polako do sledece sezone sredjivanje yamahe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Svestan . Ljut na sebe jer sam se previse opustio. I treba da platim zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Moj oporavak ce biti brz. Motor ce se malo duze sredjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Novembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi smo, grešimo... Važno je iz svake greške izvući pouke za dalji život. To se zove životno iskustvo. Vidaj rane, motorče lagano sređuj pa teraj dalje. Prijatno ćeš se iznenaditi koliko ćeš biti oprezniji u raznim situacijama na motoru nego pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo nas je overilo asfalt za kraj sezone, bitno da smo OK, rane ce zarasti, masine ce se popraviti i sa prvim lepim vremenom ponovo u sedlo! Bitno kolega da si ti prosao bez vecih povreda, a svi smo sigurno izvukli i poneku lekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Vec sam oprezniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E sada da li se ovo isplati popravljati i da li se uopste moze popraviti ili da se kupuje drugi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 3, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiraš da zadržiš motor, onda drugi. Najgore je što si ogulio ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Novembar 3, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Manje više svi smo mi poljubili asfalt dobro je da nije bilo ništa strašno.Sreća u nesreći ti je ta što ti se nije desilo ovo u sred sezone već pred zimu tako da imaš dovoljno vremena da natanane nađeš(prati oglase po netu izleti tu i tamo nešto povoljno) i popraviš delove pa na proleće opet pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sreca u nesreci mada meni crvi i sada rade da to sredim sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Novembar 4, 2014 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je na ovome ostalo. Želim ti brz oporavak i sređivanje motora. Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da si imao slajdere bila bi steta manja sigurno... puno srece si imao i sto brzi popravak i oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Slajdere sam planirao preko zime da uzmem i eto nije mi se dalo. @guliver hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...