Jump to content

Moto Zajednica

Lepo zatvaranje sezone

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Yamaha fz6n 2005

Danas pre posla razmisljam lepo vreme idem malo da se provozam do Backe palanke. Uspeo sam da stignem do Begeca.Velika greska ,hladan asfalt hladne gume i trenutak nepaznje dovele su do toga da padnem

Vozeci iz pravca Futoga na trenutak sam skrenuo pogled na levu stranu brzina mislim da nije bila veca od 60 km/h. Kako sam vratio pogled auto ispred mene je naglo zakocio udaljen od mene. 20-30 metara kroz delic sekunde mi je prosla misao malo cu prikociti i proci cu sa desne strane. Opet velika greska . Istog trenutka gubim kontakt sa podlogom padam na levu stranu udaram kolenom i laktom a motor kliza do auta ispred mene i udara.

Odmah ustajem gasim masinu . Izlaze momak i devojka iz auta ispred mene.

Staje jos jedan covek pomaze mi da ispravim korman i da sklonim motor sa puta. Hvala mu puno. Palim masinu i polako kuci. Parkiram i na posao.

Na autu nema stete a epilog na yamahi rezervoar zguzvan rucice iskrivljene,korman iskrivljen,plastika od repa pukla iscurela kociona tecnost.....

812f08edf15248278ed121259094cfec.jpg65d08724441abb31793215b8fc196d4b.jpge7247c7e4724140131d871e9b42d0f58.jpg16561c64e8e54493d2ab91bc83d01b1c.jpgf6613417414a64acf9c158b6281cab2b.jpg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Desava se, niko to namerno ne uradi. Paznje nikad dovoljno.

Vazno je da si prosao samo sa tih par 'ogrebotina'? A motor..polako sredjivanje, do nove sezone da bude bolji nego sto je bio :)

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 387 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx 750f

Šta reći!? Dosta sreće u nesreći. Moglo je biti i gore nego što jeste. Tu može da se razvije ogromna brzina. Sreća, pa si išao sporo. Oporavi se, pa polako sređuj motor. Tužno izgleda.0tuzan.gif

• Ne silazi, 7362 postova
  • Motocikl: TDM 900

Sta da ti kazem, svestan si svega.

Jedino bih mogao da upozorim druge kolege da je vreme zajebancije proslo. Svake godine vozim do prvog snaga i znam koliko su uslovi surovi i da se najmanja greska placa.

Igrom slucaja prosle nedelje Audi 80, tj. vozac me nije konstatovao uopste, sa 70kmh (sto je previse i krivim sebe zbog te brzine) nije bilo apsolutno nikakve sanse da se zaustavim na vreme. Hladan asfalt i hladne gume, blokirao mi je zadnji par puta, prednju nije bilo moguce stisnuti za zaustavljanje a da ne blokira, nekako sam prosao izmedju njega i ivicnjaka. Psovao sam sve po spisku njemu i sebi. Samo lagano, 50km/h, u mom slucaju 5 minuta ranije krenuti posao, nista zustro!

• BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ljudi smo, grešimo... Važno je iz svake greške izvući pouke za dalji život. To se zove životno iskustvo. Vidaj rane, motorče lagano sređuj pa teraj dalje. Prijatno ćeš se iznenaditi koliko ćeš biti oprezniji u raznim situacijama na motoru nego pre.

:zdravo:

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :)

Mnogo nas je overilo asfalt za kraj sezone, bitno da smo OK, rane ce zarasti, masine ce se popraviti i sa prvim lepim vremenom ponovo u sedlo!

Bitno kolega da si ti prosao bez vecih povreda, a svi smo sigurno izvukli i poneku lekciju.

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Manje više svi smo mi poljubili asfalt dobro je da nije bilo ništa strašno.Sreća u nesreći ti je ta što ti se nije desilo ovo u sred sezone već pred zimu tako da imaš dovoljno vremena da natanane nađeš(prati oglase po netu izleti tu i tamo nešto povoljno) i popraviš delove pa na proleće opet :moto3:

pozdrav! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja