lalajko 2021 Napisano Octobar 29, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ides na svadbu za vreme GP Valensije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 29, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Eto čak ću se i ja potruditi da idem po prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5997 Napisano Octobar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 29, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan e u to ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 14- novembar, ako bude interesenata. Vikend pre toga je poslednja MotoGP u Valensiji. Čuj, ako bude interesanata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 29, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ladno bre za nas koji bi dosli preko rudnika Pod uslovom da su metereolozi zaista sposobni da prognoziraju vreme davdesetak dana unapred onda se 14. ocekuje toplo i suncano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Octobar 30, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ides na svadbu za vreme GP Valensije??? Ne pratim ja GP uopšte. Promenio Octobar 30, 2015 član AlexaBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Octobar 30, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme eto i mene sa vama na druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da su metereolozi zaista sposobni da prognoziraju vreme davdesetak dana unapred onda se 14. ocekuje toplo i suncano. Ma mogu oni i dalje od toga da prognoziraju al' je pitanje hoće li i da pogode... Ima interesenata - idem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude 14-og, kako ste rekli, ja cu tradicionalno da Vas cekam na brani Garaskog jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 30, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Lalajko, otvaraj temu za 2015.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Novembar 2, 2015 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само да се и ја запљунем за вожњу. Возим последњи иза редара тако да не бринете због недостатка дб килера Поздрав свима и да нас време послужи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 4, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Tema, Lalajko, tema, pa ce da bude interesanata... 14- novembar, ako bude interesenata. Vikend pre toga je poslednja MotoGP u Valensiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Da znate da Vam zavidim. Kada vidim ljude moje generacije, uhranjene kao i ja, kako se bore za ovaj vrh dobijem zelju da se penjem i na Triglav. SVAKA CAST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 4, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Novembar 4, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan kad se setim ove kuce....... gif image hosting u kuci pravi domacini adult image sharing paaa prste da pojedes koliko je slatko..... image hosting Nisam neki gurman, al za ovu klopu vredi se pentrati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 5, 2015 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bio jednom, i odusevio se!! Preporuka svima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 6, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tema, Lalajko, tema, pa ce da bude interesanata... 14- novembar, ako bude interesenata. Vikend pre toga je poslednja MotoGP u Valensiji. Sta bi s tebe Lalajko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 7, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ides na svadbu za vreme GP Valensije??? Ne pratim ja GP uopšte. A ja ne bih mogao da gledam GP ni po nekoj kazni, ma ni za pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 7, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za subotu 14. novembar, ako joj je verovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 9, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se dogadja? Kakv je plan za Ostrvicu 2015? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zima ima e pa sta je Ako je zima nije lav Zima Zima pa neka je Ne boji se pravi bajker Brrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih godina je bilo fenomenalno vreme, dakle to se ustalilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zbog čega i dalje nema teme za ovogodišnje druženje na Ostrovici, ali šta je - tu je. Ja sam se već prijavio i nadam se da će nas biti dosta. Nego, imam jedan predlog za od ove godine pa nadalje. Ako je ovakav ili sličan predlog već bio, ne smeta ponoviti ga: Predlažem da našim divnim domaćinima, Živanovićima, koji se svake godine pošteno potrude da ugoste sve brojniju našu bratiju (i zbog toga se pošteno i bace u trošak) ubuduće ne kupujemo kojekakve poklončiće u DIS-u na magistrali ili već gde nego da skupimo lovu, koliko ko može, naravno, i da damo Lalajku pa neka im čovek da novac. Mislim da je bolje da oni sami sebi kupe šta i koliko im treba nego da posle misle šta da rade sa 50 kesica kafe, 20 kutija keksa...Znači, toliko koliko bismo dali da im nešto kupimo damo Lalajku kad se svi nađemo na Garašima i molim lepo. Verujem da bi i našim domaćinima ovakva zahvalnost za srdačno gostoprimstvo svakako bila potrebnija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan malo kafa I ratluk (taman da pretekne posle nas) a ostalo dindze, pa nek oni sami kupe. ma moze I mi da im donesemo (na primer dzak brasna) samo da nam kazu sta I kad, organizovacemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...