lalajko 2021 Napisano Octobar 27, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da se ponadamo da ce ovako lepo vreme kao sto je danas potrajati jos neko vreme, jer 8-og novembra idemo na nasu tradicionalno bajkersko planinarsku turu, Ostrvicu 2015. Necemo puno eksperimentisati pa je sastanak kao i ranijih godina u 10h na parkingu ispred trznog centra DIS, na lazarevackom delu Ibarske magistrale. Kad smo vec kod DIS-a tu mozete kupiti neki sitan pokloncic za nase domacine koji ce nam cuvati motore za vreme uspona. Isto tako, trasa je standardna - idemo preko Darosave na Brdo Vagan gde stajemo za grupnu fotku. Odatle preko Belanovice u podnozje Ostrvice, do imanja porodice Zivanovic gde ostavljamo makine. Uspon ce poceti oko 12h a svi cemo kod motora biti najkasnije do 14h. Obavezno ponesite neku laksu garderobu za uspon, nesto slatko da gricnete putem. U povratku moze biti pohladno pa preporucujem i nesto toplije za tu priliku. U povratku idemo ka Brajkovcu, pa precicom do restorana Babina reka na oporavak i vruc caj! Dakle, spremite se, napunite baterije, ispraznite mem kartice! Kako je bilo ranije? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96926-ostrvica-2013/ http://forum.bjbiker...-2010-13112010/ (2010) http://forum.bjbiker...showtopic=36481 (2009) http://forum.bjbiker...showtopic=18555 (2008) http://forum.bjbiker...?showtopic=8479 (2007) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73825-ostrvica-2011/page__hl__ostrvica http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86856-ostrvica-2012/page__p__1394027__hl__ostrvica__fromsearch__1#entry1394027 Voznja u grupi: http://forum.bjbikers.com/index.php?showtopic=9984 Da li ce Arakis doci bar na jednu grupnu voznju? Da li ce se Mica Aleksic ove godine popeti na vrh? Da li ce Popsi opet pojesti sve salcice pre nego ja sidjem? Ko ce na polovini uspona morati da se vrati da odnese tetki lek? Sta ce Vesna i Sasha sakriti, a da se pojede na vrhu? Odgovore mozete saznati samo na jedan nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lale brate ekipa maxiskuteraša dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 27, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Octobar 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo prosle godine.. Dolazak motorima, uspon na vrh (bez kondicije ), jedna crknuta Arfika i tako to... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sigurno dolazim ali da se penjem, nema šanse Mića i ja imamo zanimaciju u podnožju. Ima li spisak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 27, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za spiskom, spisak nije obavezujuc, ko je dos'o, dos'o je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ove godine ce mi biti treci put da posecujem Ostrvicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam odgovor na drugo pitanje, I ove godine se necu popeti na vrh , vise mi ne pada na pamet ni da krecem.Driling zbog kilaze a ja straha ostajemo u podnozju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam odgovor na drugo pitanje, I ove godine se necu popeti na vrh , vise mi ne pada na pamet ni da krecem.Driling zbog kilaze a ja straha ostajemo u podnozju. E ovog puta ću da te izvučem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Komso. Vise nikad u te( za mene) visine Prosle godine Pera i ti ste me spasili , do neba Vam hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mićo,2012-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Pero.Prosle godine niste bili,vidimo se valjda sledece subote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 31, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali malo ti je falilo prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e što me ovako iznervira... kad ne mogu da mu turim plus... tako da evo 'vako :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Marko jel se vidimo u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 1, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme ste na brani kod Garaskog jezera...prosle godine sam vas tamo cekao..i odgovara mi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 1, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11h. Vreme vam je lepo, uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da se ponadamo da ce ovako lepo vreme kao sto je danas potrajati jos neko vreme, jer 8-og novembra idemo na nasu tradicionalno bajkersko planinarsku turu, Ostrvicu 2015. Pazite ljudi,da li je ovo neka "puškica"? Ja ću verovatno ići ove godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 2, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Јел може неко да напише план за тај дан? Мислим на редослед и оквирну сатницу догађања! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 2, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas sve u prvom postu teme. Ukratko: polazak sa parkinga ispred DIS-a u 10h. Oko 11h smo na Garaskom jezeru. Oko 12h smo u podnozju Ostrvice. Oko 14h smo sisli sa planine Potom idemo u Babibu reku, a dokle smo tamo... niko ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 2, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da naglasim: budite na DIS parkingu oko 9:30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...