Satelis 15874 Napisano Novembar 6, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Burgija sto veca to bolja, posle toga ti pinlock i ne treba, nit ce magliti brgija od 5mm s'tim sto treba busiti postepeno, kao sto napisah gore iznad slike ( 2,3,4,5mm ) Upravo odradio i Scorpion kacigu.... odlicno je ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 6, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek se nudi da mu ti to odradiš, a ti ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 6, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek se nudi da mu ti to odradiš, a ti ništa? Odradice naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 6, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo http://www.fogcitysolutions.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Novembar 6, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čovek se nudi da mu ti to odradiš, a ti ništa? Cuj nista, odradili smo ocas posla Evo kako je ispalo na Scorpioncetu imgurl image url 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo malo ukrivo? ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Daretu tj Satelisu, spasao me je da ne moram ja da busim i verovatno sjebem vizir posto nemam ni alata a ni vestine Jutros isprobano-radi odlicno, magli samo oko pinlocka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 7, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mene i dalje spasava sprej, ali naocare mi magle svakako..pinlock za naocare mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Novembar 7, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo malo ukrivo? ;-) Koliko znam nije, mozda ti se cini zbog ugla slike, bio sam pri cistoj svesti i zdravoj pameti u ne alkoholisanom stanju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zahebavam se, extra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 9, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pinovi dobijaju uz antifog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pinovi dobijaju uz antifog Da, 3 komada, jedan za rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 9, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu nikako da rešim drugi problem, a to je maglenje naočara za vid. Meni vizir od kacige ne magli, to je rešeno odličnim nosnim deflektorom, ali zato kada zaklopim vizir, sve što izdahnem završi mi na naočarima. Ima li još ko takve probleme i kako ih rešavate? Исти проблем и код мене, наочаре за вид ми магле кад возим по хладном времену са поткапом... Моје решење је да зими возим без наочара, нема друге.. Ако возим без поткапе онда не магле, ал јбг хладно је сад за вожњу без поткапе А да пробаш са оном "полу" фантомком, тј. грејачем што иде по врату до уста или преко уста, мислим најважније је да ти врату буде топло? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 9, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas cenu u prvom postu,ali nema veze...kostaju 10e u louisu. plus dostava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 11, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan OK je cena skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 28, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan OK je cena skroz Trenutno je cena jos manja - 5e Ko nije kupio a nema pinlock ovo je prava stvar, vozio sam se pre nedelju-dve na raznim niskim temperaturama i nema magljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Po pitanju pinloka: Kod mene fabrički pinlok na viziru u jednom malom delu (oko 1cm) silikon ne prijanja dobro te ima minimalan luft. Ovo je dovoljno da pinlok potpuno izgubi funkciju i još gore-maglu u međuprostoru ne možeš ni da obrišeš. Problem bih mogao da rešim tankim slojem silikona kojim bih "zakrpio" taj luft. Međutim, nigde ne mogu naći takav mali silikon sa preciznim tankim doziranjem. U radnjama nalazim samo onaj klasičan zidarski i keramičarski pa nemam ideju kako bih mogao da sredim pinlok. Postoji li neki mini silikon pištolj gde bi sloj silikona bio 1-2mm. Šta koriste u elektronici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to ni pokušavati,nosači pinloka imaju elipsasti oblik i mogu da se pomeraju,šteluju,probaj da skineš pinlok i rukom da okreneš nosače,mora da legne kako treba ako je predviđen za tvoju kacigu. Ili nađi ko prodaje(ako postoji u Srbiji),i otiđi do njih da ti to nameste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 2, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako moras silikonom, prebaci malu kolicinu u spric i moci ces vrlo precizno da doziras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Mart 2, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi spric od injekcije pa iz velike tube silikona sipaj u spric.Posto ih ima raznih velicina naci ces velicinu koja ti treba.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to ni pokušavati,nosači pinloka imaju elipsasti oblik i mogu da se pomeraju,šteluju,probaj da skineš pinlok i rukom da okreneš nosače,mora da legne kako treba ako je predviđen za tvoju kacigu. Ili nađi ko prodaje(ako postoji u Srbiji),i otiđi do njih da ti to nameste. Tačno i provereno. Ja ne bi stavljao silikon ni neki drugi lepak. Možda je jedino greška u pogrešnom razmeravanju prilikom bušenja rupa na viziru pa elipsasti čepići ne mogu da se našteluju (dohvate) i nategnu pinlok dovoljno jako pa zato ostaje luft. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos par komada univerzalnog pin loka bez busenja vizira.Info na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Mart 3, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da razjasnimo jednu cinjenicu za koju sam od skora saznao. PINLOCK u svojoj proizvodnji ima barem 15-30% farbicke greske. Naime silikon koji se nanosi na pinlock nije uvek iste debljine. I dosta ljudi se zali. Kupio mi drugar ARAI kacigu sa pinlockom koja vredi 800e i dzaba. Prosto pinlock nije mogao da legne kako treba..konkretno na sredini i na jednom kraju. Kontaktirali smo farbiku i njihova preporuka je da se zameni vizir kacige...sto je nebuloza jer je kaciga nova. Vodjen tim iskustvom nasao sam alternativu koja se zove RALERI. Italijanskog proizvodjaca. Za razliku od pinlock-a.. Raleri se lepi za vizir. Prilikom zamene novog lepak ne ostaje po viziru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16905 Napisano Novembar 7, 2021 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao one anti-fog folije sto se reklamiraju na kp i lepe u unutrasnjost kacige? Da li rade posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...