Vex3574 0 Napisano Octobar 21, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , muci me kako da npr. menjac od APN da u njega ugradim rikverc jel neko vec probao ili sam ja prvi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A koji ce ti k.... za apenovu masinu rikverc.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer za tricikl, za osobe sa invaliditetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 21, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeeeee...Ima nas raznih... Samo nek je veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 21, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ugradio minimum 2 brzine za rikverc, šta ako hoće čovek brzo da vozi unazad?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Octobar 22, 2014 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da napravis kurblu da moze paliti unazad (u suprotnom smeru okretanja radilice).(onda je problem kako paliti za normalnu upotrebu !!! Ja sam palio na gurku APNa i kad upali ima 4-5 brzina unazad. Kurbla ne sme imati feder jer ce polomiti deklu !!! Al sam ti pomogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Octobar 22, 2014 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pala mi je ideja kako to resiti. Kurbla za napred da ostane fabricka( sa snaperom ) a kurbla za smer nazad da bude na ventilatoru kao od motorne testere i da se pali sa uzetom na poteg !!! Kad upalis unazad vozis kojom hoces brzinom pa ugasis i upalis klasicno i vozis unapred. Ovakav rikverc su imali stari traktori Lanc Buldog, dvotaktni dizel, tako da je motor palio u oba smera . Kao imao je neku rucicu koja je pomerala razvod bos pumpe da ide malo tamo malo ovamo pre gornje mrtve tacke i da je cak u radu pri gasenju traktora mogao promeniti smer okretanja motora !!! !!! To mi je deda pricao dva puta mesecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 22, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš ti kakva je apn masina..vozi napred, vozi rikverc brzina ko pleve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan rikverc staviš na elektro motor (od anlasera recimo) i staviš indikator lera kao pobudu za relej tako da ti se ne može desiti da istovremeno budeš u brzini i stisneš rikverc ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8633 Napisano Octobar 22, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to se rešava promenom paljenja. Samo što treba da ugasiš, pa opet upališ i on radi naopako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 22, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja dok sam vozio izh planeta 5,kod njega se desavalo nekad da okrene paljenje i kad ubacim u prvu ide rikverc,kakvo je to cudoviste bilo,spremim se da isteram iz garaze,a on me zakuca u policu iza :lol: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja dok sam vozio izh planeta 5,kod njega se desavalo nekad da okrene paljenje i kad ubacim u prvu ide rikverc,kakvo je to cudoviste bilo,spremim se da isteram iz garaze,a on me zakuca u policu iza :lol: Hahahahahahaha!!! Nasmeja me svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 22, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja dok sam vozio izh planeta 5,kod njega se desavalo nekad da okrene paljenje i kad ubacim u prvu ide rikverc,kakvo je to cudoviste bilo,spremim se da isteram iz garaze,a on me zakuca u policu iza :lol: prevrnuh se sa stolice :lol: :lol: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8633 Napisano Octobar 22, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja se tako jednom olupao sa MZ u Bulevaru ispred JAT-a. Udarim pred jutro u start maratona, polupam bilborde. Bio sa ortakom. Padnemo mi i nije nam ništa, podižemo motor, dotrčavaju ovi iz organizacije maratona. Ja upalim motor, prva, pun gas,kad on krene unazad i umalo ne zgazih nekoliko ljudi. Probam opet, ono isto. Upalim ga na gurku i onda bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 22, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto sam napisao za izha,ziva istina,prvih 5 dana je bilo padanja kolko oces zbog rikverca,sve dok nisam ukapirao fazon kako da obuzdam skota Naime svako paljenje kad stanem na kurblu od gore od pocetka da kazem,on upali kontra i ide u rikverc.Trik je bio u dekompresoru,pritisnem njega,spustim kurblu na pola,da pali sa polovine i bude sve normalno,ide napred Neznam zasto je bilo tako,al bilo je dosta tura u kaficu dzabaka na konto opklade da NEmoze u rikverc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 22, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak istina da svako zlo ima i svoje dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...