lalajko 2020 Napisano Decembar 18, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo si napisao - grupa kafe motociklista Inace, kafe motociklisti vecinom NE voze BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 18, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Voze druzi i te kako cast izuzecima ali vooooze imalo ko ima para kupi gsa vodenog i to jto ...opet pominjem cast izuzecima i najdalja im tura BG-Mackat da zderu jagnjetibu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Decembar 22, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se pitam sta i kakva razlika treba da bude da bi izabrao jedan od ova dva? Pa vjerovatno se sve svodi na to da neko vise voli yamahu nego kawasaki i obratno. A osim toga kawasaki je malo jaci pa pretpostavljam i brzi narocito u medju ubrzanjima. Ovo je samo pretpostavka na osnovu brojki a prava sitvacija ce se znati kada bude uporedih testova. A tada cemo vidjeti i koji je povozniji, udobniji itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 22, 2014 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan MT 09 Tracer moze da se poruci kod nas, a cena je 9.590 evra kod Plattnera, i motor stize u martu... Mislim da je to prilicno jeftino, s obzirom da je Versys 1000 11.500 evra Inace MT 09 - 210kg pun - 114ks - 88nm/8500rpm Versys 1000 - 240kg pun - 116ks - 102nm/7700rpm Yamaha obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U mom selu, Versusov agregat je bolji Više od 15% više obrtnog momenta iako minimalno veće snage ali dostupne na nižim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 22, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan FJ09 Tracer je u ponudi i u Yamaha Barel sa cenom od 9500e sto je za jedan takav motor OK sasvim...dace Bog da ga pazarim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Decembar 22, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan MT 09 Tracer moze da se poruci kod nas, a cena je 9.590 evra kod Plattnera, i motor stize u martu... Mislim da je to prilicno jeftino, s obzirom da je Versys 1000 11.500 evra Inace MT 09 - 210kg pun - 114ks - 88nm/8500rpm Versys 1000 - 240kg pun - 116ks - 102nm/7700rpm Yamaha obecava Versys ima 120 ks na 9000rpm i 102 nm na 7500rpm. A vec od nekih 3500rpm ima na raspolaganju 85nm sto u praksi znaci da je masina jako jako elasticna i vuce iz podruma kao luda. A ovo mogu i iz iskustva da potvrdim. Nema potrebe za saltanjem manje i rastezanje u visoke obrtaje. Motor je uvjek spreman da te katapultira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Decembar 23, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje mi nekako mali http://bcove.me/fizph5il Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 23, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima na mojih 1.80 kako ce izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan MT09 je poprilično mali motor pa je verovatno i tracer omanji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 23, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nebih rekao da isti... vizuelno je veci a i ima on par izmena ...rep...rezervoar...maske bocne naravnoo ...ali jedva cekam da ga vidim i probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan MT09 je poprilično mali motor pa je verovatno i tracer omanji. Pa nije bas ''prilicno mali'' otprilike gabaritima je slican FZ8 ....znaci neka L velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 24, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan fz8 nije mali motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam oko 180 i moj FZ8 mi je taman. Za mene je motor dobre visine, tamo gde mogu da stojim sa punim stopalima na zemlji. Ako ja moram na prstima da balansiram, to onda nije za mene. Osecam se nesigurno i u vecem si riziku da padnes, jer si nestabilan i nemas dobar oslonac. Kao npr. GS 1200. Sedeo sam skoro na GS-u i zaista je za mene to visok i velik motor. Ali sedeo sam i na novom FJR 1300, sediste je nize od mog FZ8, a kad sam seo, opet sam bio na prstima. E to je razlog, sto je sediste jako siroko, pa mi se noge rasire i opet mi fali dole da stanem punim stopalima. Ima tu vise stvari sto utucu na visinu sedenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Decembar 24, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cijena u NL € 10.999,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 1, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan MCN first ride Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko me zanima kako izgleda uzivo da mi ne bude mali s obzirom da vozim TDM900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 7, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sijedao na njega u salonu,i mali je. Manji je od Fz6n... Dosta sitan motor, ali za ljude koji nijesu visoki je idealan. Za one preko 180cm ja ga ne bih preporucio. Ja sam 190cm i 97kg i motor je kao igracka ispod mene... Zamsli kakav je onda krupnijim ljudima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...