Knego 0 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pregovorima sam da kupim motocikl Kawasaki KZ 440 LTD. Buni me jedna stvar, motor je registrovan na naše tablice, ne bih rekao da je broj rama i broj motora prekucavan. Međutim u saobraćajnoj se navodi da je motor proizveden 1993 godine, a ja nisam uspeo da nađem podatke da je taj model proizvođen posle 1984 godine. Kako da proverim legalnost motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da meni u saobracajnoj pise 2000. a kad sam narucivao deo , po broju rama rece baja da je 99. tako da ono , zavisi od tehnickog kako su raspolozeni . Poenta , meni u Yamahi po broju rekose , i godiste i odakle je uvezen i koje boje je bio a odakle oni sisaju te podatke to je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan The Kawasaki Z/KZ400 is a street motorcycle produced by Kawasaki between 1974 and 1984. It was developed into a larger brother, the Z/KZ440 where the bore was increased to increase engine capacity. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 16, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Postoje 2 scenarija kad je takav motor u pitanju sa zavrsenom proizvodnjom 1984god,a vodi se kao 1993god. 1.Da je motor proizveden npr 1984,da je uvezen iz italije(jer samo se kod njih vodi godina prve registracije,umesto godine proizvodnje u saobracajnoj) i da je registrovan prvi put 1993. 2.Da je motor proizveden npr 1984,pa da je uvezen u srbiju 1999god,jer je u vreme do 2004-2005god vazio zakon da mogu da se uvezu samo motocikli starosti do 6 godina(nije moglo bez ogranicenja kao sada).Ako je uvezen oko 1999 u srbiju,znaci da su ga podmladili na uvozu da bude 1993god da bi mogao da se uveze. Neverujem da postoji mogucnost da je prekucavan,jer i sam kazes da je poslednja godina proizvodnje tog modela 1984god.Da je prekucavan onda bi pisao i drugi model u saobracajnoj. Moja procena je da je nesto od ona dva sto sam gore napisao.Stim sto je prva opcija legalna 100%,druga po meni i nije,al ko zna kako je i sta radjeno tih godina,uglavnom retko sta je islo legalnim tokom. Dobro proveri pre kupovine,tacno godiste motora mozes proveriti tako sto na svakom delu na motoru postoji godina proizvodnje(retrovizor,km sat,rucica kvacila....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 16, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi sumniva ta opcija pod 1. da je motor porizveden 1984. i da je tako stajao u salonu 9 godina do 1993. Tu nisu bila čista posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da ga je neko uvezao u Italiji 93 godine i da je tako dobio taj datum prve registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 16, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi sumniva ta opcija pod 1. da je motor porizveden 1984. i da je tako stajao u salonu 9 godina do 1993. Tu nisu bila čista posla Sumnjiva jeste,ali sam napisao da je legalna 100%. A ko sto je napisao @Savan mozda postoji i ta solucija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje 2 scenarija kad je takav motor u pitanju sa zavrsenom proizvodnjom 1984god,a vodi se kao 1993god. 1.Da je motor proizveden npr 1984,da je uvezen iz italije(jer samo se kod njih vodi godina prve registracije,umesto godine proizvodnje u saobracajnoj) i da je registrovan prvi put 1993. 2.Da je motor proizveden npr 1984,pa da je uvezen u srbiju 1999god,jer je u vreme do 2004-2005god vazio zakon da mogu da se uvezu samo motocikli starosti do 6 godina(nije moglo bez ogranicenja kao sada).Ako je uvezen oko 1999 u srbiju,znaci da su ga podmladili na uvozu da bude 1993god da bi mogao da se uveze. Neverujem da postoji mogucnost da je prekucavan,jer i sam kazes da je poslednja godina proizvodnje tog modela 1984god.Da je prekucavan onda bi pisao i drugi model u saobracajnoj. Moja procena je da je nesto od ona dva sto sam gore napisao.Stim sto je prva opcija legalna 100%,druga po meni i nije,al ko zna kako je i sta radjeno tih godina,uglavnom retko sta je islo legalnim tokom. Dobro proveri pre kupovine,tacno godiste motora mozes proveriti tako sto na svakom delu na motoru postoji godina proizvodnje(retrovizor,km sat,rucica kvacila....) I u CH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I u NL takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 16, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Bila je svojevremeno tema na forumu o kretenizmima u saobracajnim dozvolama, pa je mozda to u pitanju. Ja sam, dok nisam izvadio novu saobracajnu vozio motor koji je 2100. godiste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6234 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 1396 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan I u NL takodje U nl je bouwjaar u saobracajnoj ,godiste proizvodnje, a datum eerste toelating je datum prvog registrovanja u nl,ispravi ako gresim negde. Najverovatnije da je neko na carini upisao kao godinu proizvodnje godinu prve registracije. Proveri koje su delovi godiste, da li ima al. plocicu,pokusaj sa vin dekoderima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnim dozvolama u kojima nema rubrika "godina proizvodnje" ( tacno znam za CH odakle sam uvezao vise motora ) ima samo rubrika prve registracije koja se uzima kod nas prilikom carinjenja motocikla kao godina proizvodnje. Tako da ja imam za TDM 850 3VD ( inace 1995. ) upisanu ( prvu registraciju u CH 1998. ) u nasu saobracajnu dozvolu godinu proizvodnje 1998. Ovo mi omogucava za moj 3VD ladno nasminkam na 4TX . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knego 0 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan U principu meni trenutno nije bitno godište, to je bitno za delove za kasnije. Meni je sad bitno da kako da proverim da li je motor legalan, t.j. da me niko posle ne krpa za taj motor. Znam za to da su par godina "podmlađivali" motore zbog uvoza, koliko ja znam sa tim motorima niko nema problema. Znam i za to da se u italiji i Švajcarskoj kao godina proizvodnje vodi godina prve registracije u toj zemlji. Kako da proverim da li je sa tim motorom napravljen neki prekršaj zbog kojeg ja mogu da imam probleme, to me interesuje. Ni ja nisam siguran da nijedna serija nije napravljena posle 1984 godine, recimo znam da je pravljen model KZ 454 LTD a njega nema nigde u tim pregledima koje sam ja pronašao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neces moci provjeriti nigdje na Net-u sa VIN dekoderima posto su tu podatci ( nisam siguran,ali... ) od 1997. pa na dalje, tako da mozes samo provjeru izvrsiti kod Generalnog uvoznika Kawasaki-a za EU u Holandiji ili fabrici u Japanu putem E-mail-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I u NL takodje U nl je bouwjaar u saobracajnoj ,godiste proizvodnje, a datum eerste toelating je datum prvog registrovanja u nl,ispravi ako gresim negde. Najverovatnije da je neko na carini upisao kao godinu proizvodnje godinu prve registracije. Proveri koje su delovi godiste, da li ima al. plocicu,pokusaj sa vin dekoderima.. U NL na novim credit card papirima piše prva registracija kao i prva registracija u NL. Ali bouwjaar se nigde ne pominje. Ako se ne varam, nemam papirne papire pri ruci ali na starim saobraćajnim dokumentima je pisao samo eerste toelating, čak ni eerste toelating u NL. A bouwjaar pogotovu ne. U većini slučajeva to je bilo svejedno jer je godina proizvodnje identična sa prvom registracije sem ako je kraj godine pa registracija prebaci za par dana u novu godinu. Ili ako je auto/motor sa lagera od dilera. Drugi izuzetak je bio ranije kod import vozila. Kod dilera gde sam kupio svoj auto je stojao jedan 6 7 godina stari auto koji je greškom naručen i kojeg nisu uspeli da prodaju ni pored lepih popusta. Taj auto je bi bio kao primer tog motora, proizveden davno ali nikad registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kod ovlašćenog servisera, trebalo bi da oni mogu da provere u bazi podataka sve o motoru, na osnovu broja šasije ili broja motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6234 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1396 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan U NL na novim credit card papirima piše prva registracija kao i prva registracija u NL. Ali bouwjaar se nigde ne pominje. Ako se ne varam, nemam papirne papire pri ruci ali na starim saobraćajnim dokumentima je pisao samo eerste toelating, čak ni eerste toelating u NL. A bouwjaar pogotovu ne. U većini slučajeva to je bilo svejedno jer je godina proizvodnje identična sa prvom registracije sem ako je kraj godine pa registracija prebaci za par dana u novu godinu. Ili ako je auto/motor sa lagera od dilera. Drugi izuzetak je bio ranije kod import vozila. Kod dilera gde sam kupio svoj auto je stojao jedan 6 7 godina stari auto koji je greškom naručen i kojeg nisu uspeli da prodaju ni pored lepih popusta. Taj auto je bi bio kao primer tog motora, proizveden davno ali nikad registrovan. Davno sam uvozio automobile iz nl, ali secam se tih papirnih saobracajni iz tri dela, u 95% slucaja je uvek pisalo u saobracajnoj godina registracije i to se podrazumevalo da je godina proizvodnje, ukoliko razlika nije veca od godinu dana. Ukoliko je vozilo uvezeno u holandiju pisalo je i posebna napomena o godini proizvodnje. E sad moguce je da je to pisalo samo na dee III ili deel II ,pa se na taj nacin kod nase carine moglo smuvati podmladjivanje.(za deel III carinici u moje vreme nisu pojma imali) Vidi iz koje je zemlje uvezen motor, pa ce ti biti jasnije-ako je iz ch ili nl moguce da je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sedneš na motor i pređeš granicu prema EU i sve će se proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 17, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sedneš na motor i pređeš granicu prema EU i sve će se proveriti. Jel ovako? https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.sportskacentrala.com%2F%3Fs%3Dread%26cat%3D2%26id%3D143312&ei=jmFBVO76KobB7gbbjYDoCA&usg=AFQjCNH2mMxuJMTYC9VpT-VXXQ-sGcReqQ&bvm=bv.77648437,d.ZGU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još bolje kao suvozač vlasniku prodavcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 17, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Velika je verovatnoca da je 1994. ocarinjen i registrovan kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...