JaZoran 0 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina, Srbija Motocikl: soon Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna gde da pronadjem kocioni disk ( uspeo sam da ga iskrivim ) za moped KYMCO VISAR 50 Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Octobar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Klinika. Guglaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JaZoran 0 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina, Srbija Motocikl: soon Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, ako i ja mogu biti od pomoci ja sam na philfactor@rocketmail.com ali ja sam ipak samo amater (mozda nesto o ovom mopedu ) Pozz Zoran, Jagodina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...