Jump to content

Moto Zajednica

Besna Kobila – divlja lepota juga

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 185 postova

Jeste prohladno.

A i ko misli da motorom putuje do tamo, verovatno ne bi išao na kramponkama, pa bi na terenu imao dosta problema (posle ovih kiša).

(Nisam bio, ali tako je napisao Markone)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Po svemu sudeći, temperatura neće biti iznad 10 stepeni. Celim putem. Noću ide u minus. Pogotovo na samoj planini.

Čekam da se izjasne i ostali koji su se prijavili pa da presečemo danas-sutra. Ako se do sutra ne javi niko da je čvrsto odlučio da ide, otkazaćemo turu do sledeće prilike... :neznam:

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Jedno je da bazamo sami po planini.. a drugo u takvoj organizaciji da se guramo sa džiponjama :moto3:

Eventualno uz nekog lokalnog poznavaoca terena..ali on obično bude na nekoj rndalici tako da baš i ne zna koliko je 250 kila + ostali teret..

Ali svakako dobra tura i zamišljena organizacija.. šteta što je otkazana..

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Za ove terene, kao i sve slične, >1500mnv, su vam najbolji jun i septembar. Nekada i do početka maja zna da bude sneg, kao što je i sada. A jul i avgust mogu da budu pretopli. Samo preko dana naravno.

A što se roštilja tiče: u Leskovcu se najveći broj roštiljdžija snabdeva mesom iz one fabrike koja snabdeva pola Srbije roštilj mesom. U Vranju maltene gde god da zavrneš ne mož' da omašiš. Skoro svaki majstor pravi svoje meso sam, po svom receptu. Pa ti vidi.

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Na žalost, niko se nije javio da sigurno ide. Što se mene tiče, organizovaću ovu turu kada vreme dozvoli. :neznam:

Naravno, ako neko i dalje želi da se provoza na tu stranu, neka nama koji smo odustali javi kako je bilo. :takoje:

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Opet Africa Twin

I sam sam bio ucesnik Dzipijade na Cemerniku iznad Vlasinskog Jezera ,kretalo se iz Surdulice a zavrsavalo na Jezeru.Tu dzipijadu sam vozio kao pravi fanatik sa Afrikom Rd04 kojoj je crkao regler,imala je gume za asvalt +vozio sa u dvojke,i imao sam srece da do cilja stignem bez problema a Turbopedja me je sacekao na cilju.Organizacija je bila extra tereni ne puno zahtevni a druzenje ne zaboravno.U Dzipijadi je ucestvovao Kross Klub Srbija iz okoline Leskovca kojima se zahvaljujem na podrsci i hrani koju su podelili sa nama .Mozda bi za takvu Voznju trebali njih da kontaktirate kao Domacine i Vodice za takve voznje.

Popeo sam se i na Streser tada sam vozio Kawu Tengai gde si takodje tereni odlicni za voznju sve moze da se izveze motorom ali ja sam vozio u Leto ove terene ali da naglasim oba puta sa gumama za asvalt.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja