Zarebrat 0 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan hteo bi da promenim boju felni u fazonu sam svoj majstor.al ne bi da smirglam peskiram i ostalo nego sprejom ili cime vec moze zato i pitam ovde.i ne treba da bude previse trajno jer je kros i vise bi eksperimentisao i na svakih par meseci menjao boju.znaci treba mi nesto da nije skupo i da moze kuci da se zavrsi.jel ima neki sprej ili stq vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1187 Napisano Octobar 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1381 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zarebrate, bilo koji sprej ti zavrsava posao . A cek bre pa zar ti nisi kupio onaj Kawasaki iz ove teme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103973-prerada-auspuha/page__p__1661256__fromsearch__1#entry1661256 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103443-friziranje-bajka/ Daj brate iskreno da vidimo sta si kupio nemoj nas zavlacis vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas doji lik...jezivo :-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Octobar 8, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze bez smirglanja. Koji motor si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 8, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма може без шмирглања, ал' не може без мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze bez smirglanja. Koji motor si kupio? Ne moze bez smirglanja. Koji motor si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze bez smirglanja. Koji motor si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze bez smirglanja. Koji motor si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Octobar 8, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj drugi će biti belo-zelena kombinacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzeo,al prodao jer se ispostavilo da je motor bio los i odustao sam od ovih za ulicu uzeo sam ovaj za blato sam mesam i extra.jamaha xt600 je.i jel mora smirglanje il ne mora?koji sprej preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Drecavo zeleni, taj je najbrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovaj? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto nebi moglo bez smirglanja. Smirglanje je samo za duze od par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan uzeo,al prodao jer se ispostavilo da je motor bio los i odustao sam od ovih za ulicu uzeo sam ovaj za blato sam mesam i extra.jamaha xt600 je.i jel mora smirglanje il ne mora?koji sprej preporucujete? Imas i ovu varijantu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzeo,al prodao jer se ispostavilo da je motor bio los i odustao sam od ovih za ulicu uzeo sam ovaj za blato sam mesam i extra.jamaha xt600 je.i jel mora smirglanje il ne mora?koji sprej preporucujete? Imas i ovu varijantu... a de ima da se uzme taj sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1187 Napisano Octobar 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1381 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sta si prodao, Ninju 300r? Ma da brate. Imas kod Matijevica u bilo kojoj mesari da kupis sprej za felne, a ako bas nemaju pogledaj u nekoj ribari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan uzeo,al prodao jer se ispostavilo da je motor bio los i odustao sam od ovih za ulicu uzeo sam ovaj za blato sam mesam i extra.jamaha xt600 je.i jel mora smirglanje il ne mora?koji sprej preporucujete? Imas i ovu varijantu... a de ima da se uzme taj sprej? Imas PP. Ja sam uzeo neki dan za probu i zadovoljan sam ... Resio ceo motor da uradim u fluo zutu,sa mat crnim detaljima... Ako ces u fluo zutu raditi felne moras uzeti i beli,mora biti bela podloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Octobar 10, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan za koje jos mora bela podloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za sve "fluo" mora bela podloga da bude... Da bi imale tu drecavu notu da tako kazem,jer su one gotovo transparentne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Octobar 11, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni pp, ili da se napise u temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni pp, ili da se napise u temi? Imas PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu ... Ako budeš nešto radio okači neku sliku da vidimo kako je ispalo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, mislim da nece biti skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...