Endurac 957 Napisano Octobar 5, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor peva! Bili s njim na Kopu prosle godine, vuce super, presao 200.000, majstor koji ga odrzava godinama nema zamerki na motor. Treba mu malo paznje i ulaganja u estetiku i enterijer. Potreban akumulator, termodavac. Mozda i mi to sredimo ako stignemo, Registrovan do mislim februara 2015, provericu sutra. Obavezan prenos. Uslikacu ga jos detaljno, evo fotke sa Kopa. Bez zamene, autic je od tasta. covek ima 65 godina, auto se odrzava kod istog majstora. 700 evropskih. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima klimu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti poslao PP, al ti sanduče puno. Pošalji mi br. tel. pa da se čujemo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Deal, poslao;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan u kojim granicama mu se krece potrosnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan oko 5L gasa Ima GAS, zaboravih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Octobar 14, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan zainteresovan ! Zvao sam na broj ali se niko ne javlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi ja rek'o na pisanje da ides sa njim! Pu, ovako nesto sam trazio pre dva meseca, ajd da ispratim temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i mene je zanimao, zvao 5x, 2x dolazio za Bg i džaba, lik nema vremena da mi pokaže auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 16, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zanimao je i mene, ali se onda pojavilo ovo : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105184-hitno-mi-treba-manji-tv/ - Očigledno je čovek imao ( možda još ima ) neki veći problem u porodici, pa mi je glupo da ga smaram - javiće se on kad se stvari vrate u normalu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lisice, apsolutno si u pravu. Budite malo strpljivi sa Endurcem, mislim da mu auto stvarno nije prioritet trenutno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan NE skontah da je problem...sad me malo i sramota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Idi 5 minuta u cosak i ponavljaj: "stidim se, stidim se, stidim se... " Ne brini, nece ti Endurac zameriti, super je lik obojici ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan svoj trojici!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ajjde sad svi mašite ručicama :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 18, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pratim....,imam pocetnika vozaca u kuci........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Octobar 18, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Twingo je prodat. Juce sam se cuo sa vlasnikom koji kaze da ga je obecao jednom prijatelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 18, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite drugari, znate da sam savestan, i da sam tastov auto ovde oglasio, upravo da bi neko od kolega dosao prvo do solidnog autica za neke manje pare, keva mi je imala dosta tesku operaciju, zna Laki, pa sam eto koliko sam mogao otpratio temu.....a nisam bas mogao biti posvecen 100%... Molim Vas ne zamerite, i meni je tast javio juce, da mu je neki prijatelj bez auta poslao poruku da bi ga ipak uzeo, pa je zavrsio sa njim na kraju....Izvinio se covek i meni i svima ovde...jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...