Jump to content

Moto Zajednica

Renault TWINGO `98

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Motor peva! Bili s njim na Kopu prosle godine, vuce super, presao 200.000, majstor koji ga odrzava godinama nema zamerki na motor. Treba mu malo paznje i ulaganja u estetiku i enterijer. Potreban akumulator, termodavac. Mozda i mi to sredimo ako stignemo,

Registrovan do mislim februara 2015, provericu sutra.

Obavezan prenos. Uslikacu ga jos detaljno, evo fotke sa Kopa. Bez zamene, autic je od tasta. covek ima 65 godina, auto se odrzava kod istog majstora.

700 evropskih.

063 7716 465

post-87-0-69000900-1412551919_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja ti poslao PP, al ti sanduče puno. Pošalji mi br. tel. pa da se čujemo .

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Zanimao je i mene, ali se onda pojavilo ovo : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105184-hitno-mi-treba-manji-tv/

- Očigledno je čovek imao ( možda još ima ) neki veći problem u porodici, pa mi je glupo da ga smaram - javiće se on kad se stvari vrate u normalu . :neznam:

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Idi 5 minuta u cosak i ponavljaj: "stidim se, stidim se, stidim se... " :nanana:

Ne brini, nece ti Endurac zameriti, super je lik :aha:

:zdravo: obojici !

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!
:zdravo: svoj trojici!!!

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Izvinite drugari, znate da sam savestan, i da sam tastov auto ovde oglasio, upravo da bi neko od kolega dosao prvo do solidnog autica za neke manje pare, keva mi je imala dosta tesku operaciju, zna Laki, pa sam eto koliko sam mogao otpratio temu.....a nisam bas mogao biti posvecen 100%...

Molim Vas ne zamerite, i meni je tast javio juce, da mu je neki prijatelj bez auta poslao poruku da bi ga ipak uzeo, pa je zavrsio sa njim na kraju....Izvinio se covek i meni i svima ovde...jbg.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja