Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://pielangbikers.com/bike-reviews/rumours-spyshots-2015-new-bikes-t6217.html#.VCsKcxY3GUk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo njesra...jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 30, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I meni Stvarno sta se Honda toliko cima da uradi nesto radikalno??? Da nece mozda propasti ako omase jedan model? Znaci klasika izgled... ne smem ni da gledam specifikacije, pretpostavljam da je slabiji 20ks od ostatka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 30, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Far i sediste za suvozaca katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 30, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze... nista originalno, svi lice jedan na drugog: Z800, FZ-8, GSR 750... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ER-6N preslikan. Stari Hornet mi je bio jako lep motor, novog bih vozio samo kad bi mi ga neko poklonio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan njesra, a i ode kategorija 600 u qrac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su staviti ljepsi far i mal udobnije sjediste. Ovo je kao ,,r,, bez oklopa sa malo visocijim upravljacem. Kiksa Honda sa novim modelima . Ili ih prave sa vzace do 175cm vsine ili im nedostaje maste ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...