ZZ 424 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Taj koji je napravio banalnu grešku ide u tvorza umesto tebe koji si direktni saučesnik! KAPIRAŠ LI SADA? Aaaa kapiram, kupim nož za leba u radnju, padnem, umrem i...ooo al ce milorad najebe? Lele lele sve neki dusebriznici Mnogo se pasu jaja na ovom forumu...nekad je bilo lepo mesto.. Sad nemož pogledas ni temu... ada, saće subaci neki pa će traži ,.?""!..interpukcie Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Novembar 13, 2014 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Podseca me na Beh Hur kolica, he he eh . dobra ideja i lepo uradjeno, ,a onaj siljak na ruckama je gori od onih na kormanu gore.... najbolje je da napravi siljke od pur pene pa nek ih ofarba :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan i sad je ovo otišlo u diskusiju ko ima pametniji odgovor. ja da se pravdam neću.da sam hteo da pričam o fabričkoj hondi ne bi je ni radio. što se tiče fabričkih inžinjera njima svaka čast. što se tiče svega ostalog shvatio tvoju poentu a sad batali se teme. btw auspusi još nisu gotovi .da sam našao nekog ko ima volje da ih radi već bi bili urađeni.ovo je samo privremeno rešenje da bi mogao da ga upalim.sredim karbove i probam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...