chupacabra 182 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je 4 godine od kad sam postavio jedini putopis ovde o putovanju kroz ameriku biciklom i vozom. Ovaj put cu ostaviti fotopis :)jer kako moderno vreme mi ne dozvoljava da se raspisem kao nekad. Nadam se da ce vam se svideti kontrast onoga o cemu sam pisao prosli put. IMG_3993 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4252 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4182 by ugljevarevic, on Flickr Ostalih 67 slika na sledecem linku. https://www.flickr.com/photos/ugljevarevic/...57647607238029/ PS. Par slika na kojima sam ja (jedini belac na svim slikama), to je zena moja fotkala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dvorac, hram ili kako se već zove izgleda fantastično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 25, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cuveni Angkor Wat. Slike su boles' Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 25, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bruka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Septembar 25, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Divota, pa zar je proslo 4god cc .Kako bi ime onog putopisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idu godine jako jako brzo. Cini mi se da kako je covek stariji da tako ubrzavaju. No, zvao se "Moj dvotockas hara SAD-om" http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54573-moj-dvotockas-hara-sad-om/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 2, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrhunske, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1645 Napisano Octobar 3, 2014 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Slike su za wallpaper svaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 3, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Izbaci još neku fotku, a mogao bi da nađeš vremena i za neku pisanu reč! Ovo do sada viđeno je fantastično! Daj da još malo uživamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 3, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da imaju respektabilnu istoriju i tradiciju, ali mi deluje da je narod mnogo siromašan. A klinac nosi Calvin Klein!? Napiši poneku reč o životu običnih ljudi, navikama, uslovima i mogućnostima, jer malo ljudi iz Srbije će biti u mogućnosti da se u sve to lično uveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan auuuu kako ovo dobro izgleda !!! no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A klinac nosi Calvin Klein!? Nosi Calvin Klain. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @chupacabra Bacim pogled na ove fotke i vidim ova treca u postu mi poznata. Bacim pogled na flickr i skontam da sam ih sve negde video vec. Posle mozganja provalim da ih je neko od mojih poznanika ne fejsu lajkovao i da sam ih pregledao tamo! Sjajne su! BRAVO! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...