nessa 78 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posle 200+ km pređenih, upaljenog ga postavim na ćopavu (ispred garaže), naravno ćopava potone kroz šljunak i lagano sam ga spustio na levu stranu (kofer) Ugasio ga, podigao, otvorio vrata garaže i sad neće da upali. Ima kontakt, signalizacija radi, ali pritiskom na dugme za paljenje se ne dešava ništa. Bio bih zahvalan za bilo kakav savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prekidač na ćopavoj - možda se nešto poremetilo kad je ćopava potonula kroz šljunak, a može biti i prekidač na kvačilu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano Septembar 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Proveri položaj kill swich-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kill switch sam proverio i on/off nekoliko puta , za svaki slučaj. prekidač na ćopavoj sam isto drndao,eventualno ću kasnije da ga poprskam WD-om, da sperem prljavštinu. za prekidač na kvačilu nisam ni znao - to ću proveriti (mada mi se desilo kad stisnem kvačilo da pali i ablender-dugo svetlo, biće da se tu nešto pokarabasalo... mada nije ni stigao da se osloni na ručicu kvačila, samo na kofer) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,treba mi savet,odnosno da me uputite na dobrog majstora...parkirao sam bandita krajem sezone u garazu u ispravnom stanju.Vozio sam ga i u decembru jednog toplijeg dana,a inace ga palim na 7-10 dana zbog akumulatora,i ako mozda ne bi ni morao jer se garaza greje.Pre 10 dana pri poslednjem palenju mi se tri puta ugasi na leru,onako napola zagrejan,i posle toga osetim miris benzina kad god udjem u garazu.Jutros krenem da ga upalim,kad ne lezi vraze,rezervoar prazan...uspem 10 litara i pokusam da upalim...akumulator je vec bio na izmaku kada je kresnuo i pri tom zivo gorivo izbacivao na auspuh,cak je na sastavu grane i auspuha curelo na beton...kontam da se rastelovao jer mi je vec krajem sezone digao potrosnu za 1,5 lit na 100 km.Kome da se javim po ovom pitanju?Inace suzana je bombonica u svakom pogledu,mislim na agregat,palila je na zub,ne trosi ulje...Hvala,i pozdrav! Ja sam iz NS,ali za dobrog majstora sam spreman i na put van grada,natovaricu ga na nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 14, 2015 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Istocio ti gorivo u karter jer ti nije zatvorila iglica plovka karburatora. Nemoj da palis motor dok ne promenis ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze kolega aca-pn nalio ti je...ne bi smeo to da uradi..proveri membranice na slavini,ne bi smelo gorivo da prolazi kad je strelica slavine na ON ili RESERVE jer funkcionise po principu vakuma,imao sam slicni problem..set za reparaciju je 20-30e..proveri takodje da li ti je nalokao goriva u kuciste filtera vazduha,pa ako jeste izvadi gorivo iz kucista...nakon svega obavezno promeni ulje jer je garant pomesao,a mogao bi i filter vazduha ukoliko je proslo gorivo u kuciste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio na slavinicu i u pravu ste,pun je benzina...sreca pa nije radio ni puih 5 sekundi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Odoh u nabavku...ulje'filter,svecice i membranu ako nadjem...eto meni zanimacije za praznike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10624 Napisano Februar 14, 2015 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da stvar bude sigurnija, po uzoru na neke ljude na forumu i ja sam izmedju originalne slavine i karburatora ubacio dodatnu slavinu koju rucno zatvorim kad ugasim motor, pa su sanse da se ova havarija desi skoro ravne nuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to samo novo,membranu na slavinici itd,ili to sve izbacis i elektro ventil stavis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan U Markosu nemaju kit na stanju,moram poruciti,cekam da mi jave cenu...oko 20 evrica se krece...dotle cu da ocistim svecice itd...majstore kada mogu doci na ciscenje karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kad god hoces,svecice baci i stavi druge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...