arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kažu slika govori više nego hiljadu rječi, pa evo vam 35 slika , ukratko sudario sam se sa sljepcem koji mi je motorom dolazio u susret i odlučio da skrene ljevo i pri tom mi presjekao put, džabe moje bježanje u desno, pogodio sam ga pod 90stepeni u sred njegovog prednjeg točka na pola metra od ivice ceste. Od težih povreda smrskana srednja falanga ljevog kažiprsta i kontuzija ljevog skočnog zgloba sa velikom rasjekotinom na spoljašnjoj strani pete. Sitnih povreda gomilu, od oderotina i plitkih posjekotina koje skoro nisam ni osjećao, do modrica i hematoma, kojih samo na ljevoj potkoljenici, između skočnog zgloba i koljena ima pet. Sljepac je odmah poslje uviđaja došao u bolnicu dok su me krpili da vidi jel mi šta treba, ali sam ga zamolio da se skloni prije nego dođem sebi, e ću ga zadavit ovom jednom skoro pa čitavom rukom. Njemu inače nije bilo skoro ništa, malo udario nogu. Iskoistiću priliku da se zahvalim, čini mi se Slovencu(po govoru), spasiocu koji se zatekao na mjestu sudara poslje 1 minuta, koji mi je zapakovao nogu da ne krvari jer je i u tako kratkom roku na asfalu ostala lokva. Mislim da sam mu i odmah po pakovanju rekao "hvala ti druže", al nisam nešto siguran, možda sam se istripovao Evo sad malo detalji Zapisnik prva strana Zapisnik druga strana Zapisnik treća strana Zapisnik četvrta strana Zapisnik peta strana S prijema u Meljine Alko test Iz Risna Otpusna iz Meljina Kontrola i štelovanje prstića u Risnu Prst poslje sudara(ljeva je šaka, naopako sam okrenuo snimak) Iz drugog ugla Poslje prvog namještanja Poslje drugog namještanja Poslje trećeg namještanja Prst konačno na mjestu Malo spoljašnjih povreda Ljevo koljeno Desno koljeno Desno stopalo Natečeno ljevo stopalo Rasjekotina na ljevu nogu(namjerno umanjih sliku, malo je gadna) Kako smo se razbili (ali ne od ) Viljuška malo ukrivo, klješta nestala u akciji Retrovizor, ručica kočnice, ljeva gumena obloga ručke volana Nosač farova i maske, farovi, maska, sirena Rezervoar rashladne tečnosti Rezervoar goriva, bočna plastika Auspuh Desni migavac i sjedište Ljevi migavac i pukotina na sjedištu Poluga mjenjača Ljeve bočne plastike, ručica kvačila, ljevi retrovizor Tabla sa satovima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 18, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ao sretne rane junače!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 18, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Знам да је тешко у таквим ситуацији у тренутку одреаоговати како треба, али зашто не лево? Ако бежиш десно - уствари га гађаш? понављам, тешко је у таквим ситуацијама муњевито одреаговати исправно. Брз опоравак ти желим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Знам да је тешко у таквим ситуацији у тренутку одреаоговати како треба, али зашто не лево? Ако бежиш десно - уствари га гађаш? понављам, тешко је у таквим ситуацијама муњевито одреаговати исправно. Брз опоравак ти желим Ko uspe u takvoj situaciji da smota na levo,taj je po meni vanzemaljac,sve je lako u teoriji ali kad se ne daj boze desi takva situacija svi gledamo da bezimo na desnu stranu,sto slazem se ne valja... Brz oporavak zelim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 18, 2014 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ziv bio Vidoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 18, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan aaauuuh. Ej bre gpzovac... brz oporavak ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 18, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nazalost znam kako ti je mada sam se ja daleko manje povredio. Smireno samo jer stres i nervoza mogu da te kostaju vise nego koske i rasekotine. Meni je zapanjujuce da si zapisnik, skice i kompletnu dokumentaciju dobio odmah. Ja sam za to morao da sacekam 2 nedelje, pa da u radno vreme (citaj: izadjem sa posla) odem i platim skoro 1.000 din. da bi se jedan lenjivac odgegao do fotokopir aparata i dao mi jednu kopiju koja se zove "Dnevni izvestaj". Za ostatak dokumentacije (skice, fotografije) tj. ono sto me najvise i zanima sam morao (ponovo u radno vreme) sa tim Izvestajem da odem u pisarnicu Okruznog tuzilastva i da tamo podnesem novi zahtev za izdavanje kopija. Tek za dodatnih 7 dana cu moci da odem po te kopije (opet u radno vreme). Dakle, ono sto si ti dobio odmah, ja cu cekati skoro mesec dana i kostace me 1.000 din. + oko 100km voznje, 3 parkiranja i oko 6 radnih sati. Genijalno, zar ne? Eh, da, brz oporavak i tebi i motoru P.S. zamoli administratore (posto si povredjen) da ti zamute licne podatke na ovim dokumentima. Nikad se ne zna ko i kako ih moze upotrebiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Знам да је тешко у таквим ситуацији у тренутку одреаоговати како треба, али зашто не лево? Ако бежиш десно - уствари га гађаш? понављам, тешко је у таквим ситуацијама муњевито одреаговати исправно. Брз опоравак ти желим Ko uspe u takvoj situaciji da smota na levo,taj je po meni vanzemaljac,sve je lako u teoriji ali kad se ne daj boze desi takva situacija svi gledamo da bezimo na desnu stranu,sto slazem se ne valja... Brz oporavak zelim. Prvo, nisam muva pa da tako brzo mjenjam pravac kretanja Drugo, tek u zadnjih 3-5metara odstojanja mi je pregradio put, do tada je još bilo mjesta da ga izbjegnem bježanjem udesno Treće, pregradio je cestu, da sam bježao ljevo u desnoj krivini prešao bih skroz u suprotnu traku i čeono se sudario sa automobilom koji se kretao iza njega, što je složićete se, puno gore Analizirao sam dosta svoj sudar, imao sam kad, 10 dana u bolnici, jedino što sam ja tu mogao da uradim je da ostanem doma, čak i da sam autom naišao napravio bi sranje jer bi sigurno brže vozio, ne bi mogao da ga izbjegnem i ubio bi ga ko zeca, pa bi ga robijao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @ Sokobgd Zapisnik sam uzeo 15septembra, 5 dana pošto sam se otarasio štaka, a sudar je bio 23avgusta. Tako da nije baš odmah, a i koštalo je 10€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 18, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecne rane Komandante...Brz oporavak. Bolje bi prosao da te tenk udario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim. Dobro si prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim. Dobro si prosao. Hvala kolega, hvala svima na ljepim željama Prošao sam super kako je moglo bit, mogao je vozit auto ili nešto veće , da tu nije oderan asfalt vozio bih brže, da sam otišao više desno ili bi pao pod put(3-4 metra pada) ili pogodio početak bankine, da sam otišao ljevo promašio njega završio bi u autu iz suprotnog pravca, al za to nije bilo vremena i mjesta, a mogao sam ga i pogodit po sredini ili zadnjem kraju đe je težina, tu bi onda bilo katapultiranje i sigurno teže povrede, al bi i njega sjebao, mamicu mu sljepačku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Au jbmti Nedaj se Arny, brz oporavak zelim a posle kad ti rane zalece mozes preko zime opet da sredjujes svog unikatnog Street Twin-a i da na prolece bude jos bolji nego pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve al' gde nađoše zadnje retrovizore na motoru ? Malo šale nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 18, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan E jbg! Al da kazemo da si dobro prosao, dez' se Arny, bas skoro prodjoh B.Jerkovic i pomislih na tebe a ti si tad izgleda bio u bolnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 18, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, meni se cini da si imao ludu srecu. Ako dozvolis, da sam na tvom mestu bio bi presrecan kako sam prosao. Da si ga okznuo u prolasku sa desne strane izgubio bi kontrolu i tesko da bi se sastavio tako lako posle sigurnog pada. A da ne govorim da bi te tek tada verovatno pokupio neko iz suprotnog pravca. Ako vec mora da se udari, pod uglom od 90 je nasrecnije resenje, sve ostalo je potencijalno daleko opasnije. Ali, to je sad manje vazno. Zelim ti brz oporavak i jos puno sigurnih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 18, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Relativno lake povrede, ali zato motor u traumi. Nema gdje nisi dohvatio. Sta li otkide kandzu?! Brz oporavak i popravak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Septembar 18, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Da te nije Mohikanac iskusno "isekao" ? Brz oporavak želim...Bitno da je glava na ramenima Šta si imao od opreme? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Au jbmti Nedaj se Arny, brz oporavak zelim a posle kad ti rane zalece mozes preko zime opet da sredjujes svog unikatnog Street Twin-a i da na prolece bude jos bolji nego pre Sve zavisi od novca i u kakvom je stanju ram, imam ovde žešćih problema sa registrovanjem, baš zbog unikatnosti, ovi idioti na tehničkom nalaze mane i novim motorima i automobilima, jer je zatvoreno nekoliko teh pregleda, pa prave problem za svaku sitnicu. Već sam se bavio mišlju da ga mjenjam za nešto mlađe i poznatije, što im neće bosti oči baš toliko, evo i izgleda da će to sada biti. Sve sve al' gde nađoše zadnje retrovizore na motoru ? Malo šale nije na odmet Zadnji žmigavci, ma nije im to jedina greška, inače u sudaru sam ostao bez sva četri žmigavca jedino je prednji ljevi ostao da visi na žici Relativno lake povrede, ali zato motor u traumi. Nema gdje nisi dohvatio. Sta li otkide kandzu?! Brz oporavak i popravak. Osim prsta sve su to lakše povrede, al ovih sitnih ima svuda. Motor je slično prošao, gomila sitnih oštećenja, sve sem table može da se reparira, mada bi i ona mogla da se preradi u neki drugi oblik, ako nisu mehanizmi oštećeni. Kandža mi je stvarno misterija, šta ju je šinulo na toj strani tolikom silom da je otkine ne znam, mada nose je relativno tanki šarafi, prohromski ali stari 26godina Da te nije Mohikanac iskusno "isekao" ? Brz oporavak želim...Bitno da je glava na ramenima Šta si imao od opreme? Može bit, pa ostavio ovog jada da snosi odgovornost, liči to na njega Od opreme, NOVA :'( kaciga AGV K3 i IXS kornjača, kaciga ima jednu lajnu, al duboku, na jači udar bojim se da bi pukla tuda, a kornjača ima na par segmenata oderotine duboke 1-1.5mm, plus što je jedna trećina cjele površine blaže izgrebana, znači baš odradila posao Drugari hvala svima na ljepim željama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 19, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro si ti prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Arny prijatelju, sad citam i ne verujem sta se desilo! Brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Već sam se bavio mišlju da ga mjenjam za nešto mlađe i poznatije, što im neće bosti oči baš toliko, evo i izgleda da će to sada biti. O kojoj masini razmisljas da zameni Kawurdu? ima vec nesto na vidiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan ne daj boze da resi da se vrati ako ima dovoljno vremena, ti u njega, u njegovoj traci, jos ispadnes kriv ako nema svedoka. Na zalost, tako je i mozda je bolje da se ne pravimo supermeni pa posle po sudovoma dokazuj ko je koga... Jesi u pravu ali sto kazu mozak ide desno... brz oporavak kolega Знам да је тешко у таквим ситуацији у тренутку одреаоговати како треба, али зашто не лево? Ако бежиш десно - уствари га гађаш? понављам, тешко је у таквим ситуацијама муњевито одреаговати исправно. Брз опоравак ти желим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Već sam se bavio mišlju da ga mjenjam za nešto mlađe i poznatije, što im neće bosti oči baš toliko, evo i izgleda da će to sada biti. O kojoj masini razmisljas da zameni Kawurdu? ima vec nesto na vidiku? Biće sigurno ispod 500cc(zbog registracije), a najvjerovatnije neki skuter sa većim točkovima. Jes da ću prvi put kad mi neki paćenik doda gas dok ga pretičem da mu **bem sve po spisku u stilu "Eee da mi je sad moj Kantasaki ne bi ti mene gledo sa tim tvojim Golf TdiMzelom" ali praktičnost skutera za moje potrebe mi je nezamjenjljiva. Za GPZa još nisam siguran šta ću, oću li ga u djelove ili ostavit kao neki sopstveni projekat, kako imam para i vremena da ga pomalo radim, al da ga uradim baš kvalitetno, bez žurbe ko što je bilo prvi put, da bude baš onako, show-bike sve zavisi od para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...