strasilo 3893 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Padne mi sat sa zida ... razbije se naravno .... odem u JEBENI čajna šop i nema zidnog sata ispod 20€ ... a nešto što mi se čak i sviđa je 30-35 ... nabijem im kineskinje ... :lol: i tako par dana bez sata na zidu ... u radioni se našlo nešto slobodnog vremena, a kako stara narodna kaže "besposlem pop i jariće krsti" ... tako i meni lude ideje ... Iskoristim mehanizam iz razbijenog sata (sliku tog prvog nemam jer se ekipa skoro potukla ko će ga uzeti kad su ga vidjeli :lol: ) i kojekakve viškove dijelova koji više nisu za upotrebu ... i rodilo se ovo ... taj prvi je bio na ovu foru a onda su uslijedili ostali ... nisam patentirao proizvod, pa slobodno kradite ideje.... ali vjerujete mi, po komadu se izgubi i par sati vremena... 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 17, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale, pravis li biznis od toga ili onako za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan kreativno,fino izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Druze svaka cast,ja sam imao ideju skoro da pravim ovako nesto, a vidim da cu ideje da ti pokradem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale, pravis li biznis od toga ili onako za sebe? a gle, tu i tamo neki uvalim nekome, ali većina je otišla za poklon ... btw, prodajem ih jeftinije nego ona sranja iz čajna šopa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 17, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Lako je tebi za materijal kad imas furde na pretek. Sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. A ja baš razmišljam kako stari lanac i lančanik da upotrebim. Sve mi žao da bacam,a sad znam i šta od njih da napravim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 17, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Lako je tebi za materijal kad imas furde na pretek. Sve pohvale. zato sam i napisao u naslov "ima se, može se" .. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23058 Napisano Septembar 17, 2014 Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi je poklon u kome se vidi trud... Originalno i unikatno, mnoooogo bolje od generickih sr@nja... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole! Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 17, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan btw, prodajem ih jeftinije nego ona sranja iz čajna šopa ... Ajd pusti mi ponudu na PM za neki sa zupcanikom, ako ima bez lanca a moze i sa... Inace bravo za kreativnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 17, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi je poklon u kome se vidi trud... Originalno i unikatno, mnoooogo bolje od generickih sr@nja... Pozdrav Nenad. el to prednji disk od quingiqja? vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23058 Napisano Septembar 17, 2014 Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste disk od kvinki super moto masine , decak iz naselja je ovaj menjao novim... Usvojih ga zbog lepog oblika! Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan btw, prodajem ih jeftinije nego ona sranja iz čajna šopa ... Ajd pusti mi ponudu na PM za neki sa zupcanikom, ako ima bez lanca a moze i sa... Inace bravo za kreativnost! nemam šta skrivati ... tu i tamo koji prodam za cca 25€ ... +- koji euro, kako koga zajebem ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Septembar 18, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo pa ti se razbacujes diskovima a meni muka jer moram da kupim novi disk Salu na stranu, svaka cast za kreativnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Eto sta sve moze da uradi dobra ideja i slobodno vreme uz malo kreative A ideju cu dukradem dole za radionicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12563 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1317 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ludo skroz, svaka cast ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Prva liga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7221 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se Strašilu što se "uvaljujem" u njegovu temu, ali mi je glupo da otvaram novu sa istim sadržajem. Dakle, igranje gvožđurijom mi je divno i opuštajuće. Nit' se gvožđe buni, niti ide okolo da te ogovara, niti hoće da ti radi iza leđa. Lepo se družimo pa iz toga ispadaju razne jednostavne ali i složene korisne i beskorisne stvarčice. A jedna od definicija umetnosti je da umetničko delo ne treba da ima drugu funkciju do da postoji kao takvo. I evo, malo jednostavnih satova: A onda se mašta razigra, pa ruke pokušaju da naprave nešto složeno: Onda shvatim da može da se napravi i lampa: Zatim pomislim kako bi bilo zanimljivo da se ovako spakuje: Htedoh da napravim sat, stavim mehanizam, shvatim da je to već kič ako ima funkciju, pa ostavim ovako da bude čist ukras. Iron viking :D :D Uživam kad ih ovako pogledam. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...