Alien 603 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ova kisna jakna iz Louisa, velicina XXL (inace nosim XL moto jaknu, a ovo je taman za preko): Kupio sam je u Louisu kad me je uhvatila kisa posto sam zaboravio svoje odelo. Obucena 2 puta. https://www.louis.de/en/artikel/proof-rain-jacket/208894?searchButton=&filter_article_number=20889405 Duksertica/termo postava, kako god. Velicina XL. Nije obucena ni jednom. Nema ih vise u Louisu. Cena za oba je 30 eur. Ne prodajem odvojeno i cena je fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...