djole majstor 12 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju ova dva motora koji da kupim pa me interesuje vase misljenje sta je bolje da uzmem, znam da je dt obican enduro, a aprilia je hard enduro . Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Yamahu sam vozio jedan dan na enduro voznji i mogu reci da je dobro motorce. Ko ima malo iskustva u takvim voznjama moze lijepo da se vozi. Ne mogu sad da pisem o nekom odrzavanju i tako ali iz iskustva drugih samo pozitivne kritike. Ipak je japanac laksi za odrzavanje i pouzdaniji.Sa Apriliom nemam iskustvo. Znaci YAMAHA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan oni su veoma slicni po meni neme neke velike razlike. stim sto bi se ja opredelio za jamahu jer je zastupljenija kod nas.... Aprilia nije za otpisivanje niposto, Rotax agregat kao i u rs125. samo sto rx ima krace brzine, delova ima za oba motocikla, tako da to nebi bio veliki problem. Apriliu ces tesko naci u dobrom stanju.... Procackaj po forumu, prica o ovim motorima je ispricana i mnogo puta prepricana, nadji na forumu vise informacija, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je japanac pouzdaniji i laksi za odrzavanje, iako je yamaha slabija dosta se dobro pokazala za razliku od aprilie za koju sam cuo da se dosta kvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Septembar 12, 2014 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija je ozbiljniji OF road motor,... , jaca 10ks, USD vile, bolje kocnice, jaci tockovi,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem pre cetiri meseca i sad sam ponosan vlasnik yamahe dt 125r , nemam nikakvih zamerki, motor odlicno ide i vuce, dosta su izdrzljivi motori. Dosta je startan, na mom odnos zupcanika je 16-57 konacna brzina je 130kmh... Slobodno pitaj ako te jos nesto zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan koliko trosi dt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko konja ima vas dt pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan 4l je potrosnja, a sad koliko konja na internetu pise 24ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...