Djomla199 557 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Talijani mnoogo vole moto sport! I Rossija! Svaki put kad bi pomenuti prošao ispred tribina, ljudi bi aplaudirali... A tek erupcija oduševljenja kad je oficijelni komentator objavio da je Repsol koji je pao upravo Marquezov... kao da je pao go na finalu lige šampiona Pa ipak, posle trke svi su aplaudirali i Marquezu i Lorenzu, Iannoneu... ma sve do jednom učesniku ovog ludo brzog cirkusa. A vozači su to zaslužili! Nisam imao mnogo lepo mišljenje o Lorenzu. Valjda zbog onog vremena kad je posle pobeda zabadao zastavu, oblačio se u kosmonauta, skakao u bazen... i radio slične stvari kao Rossi ali nekako bez stila. Sada, "smanjio je doživljaj" kad slavi, postao predan radnik, skroz posvećen. Prvi izlazi na stazu i vozi do poslednje sekunde. Marquez vozi kao da za njega ne važi da su ivičnjaci klizaviji i da prelazak istih remeti balans... Ja bio, vid'o Evo nekih fotki od subote sa FP3, FP4, Q1,2... Tako je bilo i u Mugellu,kad kod je prošao pored tribine to je bilo oduševljenje i navijanje za Rosija,naravno i mi smo navijali za njega.Žao mi je što nisam bio na ovoj trci da ga vidim kao pobednika ali sve čestitke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 17, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami... sakupi dve pobedice u 4 godine... doduše oba puta je neko morao da padne (jednom i trojica) da bi on pobedio ali nema veze, pobedica je pobedica - makar i krnja. Važno je da se Carmelo raduje i da je milionima srednoškoli (a bogami i po nekom srednjoškolcu) u Kini srce na mestu. . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ahahaahahahahah...mnogo si zao Dzoni : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Stampar ne mogu sa telefona da ti dam plus, ali cim sednem za komp imas jedan velik kao kuca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Rossi:107 pobeda Lorenzo:52 Marquez:43 Jos treba puno vode Dunavom da protece... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Paaa imao je tu kad su pala trojica, prije toga kad je pao samo jedan i sad ova, znači, ovo mu je treća pobjeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 19, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je jednostavno glatko pobedio šta god ko mislio... koja mu je ovo u karijeri? Te kad je vozio sam na stazi se ne broje.. tako bi i ja mogao da pobeđujem, pustiš pet šes dunstera na trotinetima i eto ti sreće za Kineze Pa de ste bre?! Mora čovek žaračem da vas izgoni! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A gdje si ti, za malo kolektivno samoubistvo nije palo, zbog tvog dužeg izostanka?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 19, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jebeš ga, jedan upala pluća, tri dana u bolnici, drugi upala ušiju tri noći kuknjave, krenula nova sezona na poslu... a ja se ne snalazim s time managementom. Sunce me ogrejalo kad je MM pao, odmah sam odleteo na sastanak na koji sam kasnio zbog trke... ai popravio mi je situacjiju u kladionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...