nash 488 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa pozicionim svetlom na fazer-u. U zmigavce sam stavio LED trakice (sa po 3 diode u svaki zmigavac) da glume poziciju. Prilikom nedavnog udesa doslo je do prekida zice LED pozicije iz levog zmigavca i od tad mi ne radi pozicija ni napred ni nazad a ni u zmigavcima. Izvadio sam LED i vratio sve kako je fabricki bilo. Sve sijalice su ispravne, osiguraci takodje. Kad upalim poziciju, svetli samo instrument tabla i nista vise. Ostala svetla i zmigavci rade normalno. Stop svetlo radi. Ispitao sam dzekove pozicija i do njih ne dolazi struja. U cemu bi mogao da bude problem? Da li mozda jos negde ima osiguraca osim onih pored akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Proveri instalaciju da se nije negde pokidala ili neki dzek otkacio prilikom udesa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan dva sata vec buljim u instalaciju i ne vidim nista...svi dzekovi su na mestu, nista nije pokidano... zbunjuje me zato sto na instrument tabli radi osvetljenje, a ono je vezano za poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Proprati malo bolje instalaciju,mozda imas jos negde osigurac neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takav isti problem. Riječ je bila o žici koja je pukla na samum ulazu u bravu, malte ne u bravi, na kraju sam je odlemio sa brave i zalemio drugu žicu i sad rada sve bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan A kako se skida brava? Vise ne znam gde da gledam, sad mi je sve isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 12, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam drugaru sa TDM-om rešio sličan problem Od bezazlenog pada u mestu prosto je pukla žica u snopu. Napred je imao poziciju, pozadi ne. Provukao sam pored glavnog snopa još jednu žicu od 1.5 mm2, zalemio je napred na žicu od pozicije a pozadi na žicu za zadnje sijalice i rešio problem. Naravno da sam tu dodatnu žicu oblepio kvalitetnim izolirom oko glavnog snopa tako da sve sad izgleda skoro kao fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš unimer ... prebaciš prekidač na njemu da mjeri otpor (još bolje ako ima zujalicu) i s njim "bodeš" žice ... one žice koje pokazuju da nema otpora (ili ako zuje) znači da su OK ... one koje ne zuje su u prekidu ... mjeri prvo od potrošača do prvog konektora .... onda do slijedećeg .. ITD ... tako ćeš znati jel sama žica u prekidu ili je konektor sjeban . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, problem resen. Izvukao sam zicu iz sata do pozicije napred i proradilo je i napred i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to samo znači da ti je žica negdje u prekidu ili da gubi kontakt ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...