BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 10, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli svoj BMW da modificira, pojavila se jedna firma koja pravi nalepnice za razne modele. Vise informacija mozete da nadjete ovde: http://www.effettiracing.com/categoria-prodotto/adventure-graphics/ http://www.facebook.com/effettiadventure?fref=photo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde raznih opcija i za KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uuu strava. zabuljio sam se u ovo i gledam pola sata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 11, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo traba postaviti pitanje, jel se isplati dati 200,00 € za par nalepnica ??? Ja to gledam ovako: I devojke daju puno para za parfeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 11, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo traba postaviti pitanje, jel se isplati dati 200,00 € za par nalepnica ??? Ja to gledam ovako: I devojke daju puno para za parfeme Ja na to gledam ovako: I devojke daju puno para za parfeme,al opet ona sto smrdi njoj nepomaze nista osim tople vode i sapuna,parfem pravi samo gore zlo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne isplati se, ali ovde imaju i "krojevi", pa verujem da bi kod nas nasao nekoga da to odradi za pedesetak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Septembar 11, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moj je već u bojama da ne mož bit lepši (Nema smajlija sa lalinskim šeširićem ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj je već u bojama da ne mož bit lepši (Nema smajlija sa lalinskim šeširićem ) Tvoj je bio ki lutka vec kad smo ga pazarili, svaka dorada bi kod njega bila suvisna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Septembar 11, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne isplati se, ali ovde imaju i "krojevi", pa verujem da bi kod nas nasao nekoga da to odradi za pedesetak... Ove se sve moze odraditi u Corelu za jedno popodne uz ladno pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 12, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali štampa, kvalitet boja i zaštita svega toga od sunca nije tako jednostavan problem. Jebiga, i jedan tankpad košta 50€ pa što ne bi set nalepnica koštao 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...