nordi 362 Napisano Avgust 31, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Tema je malo cudna, ali sve sto zelim jeste da pomognem drugaru Englezu koji dolazi u Srbiju sledece nedelje. Vozio bi po Srbiji zatim u Bosni. Zanima ga manji enduro motor ( 4 takta sa el. starterom ili 2 takta sa kikom ) po mogucstvu u Beogradu. Motor treba da bude ispravan i da radi. Prednost imaju oni ispod 500 evra. Mada ako ima neki preko te sume slobodno ponudite. Evo gde mozete vi pomoci: Sto se tice prevoda i prelaska granice ..? Koliki je to proces za stranog drzavljanina i je li moguce da vozi motor na ovlascenenje vlasnika ? Sve sto vas zanima pitajte i dajte ponude i preporuke ! Hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 31, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nebih da kvarim zabavu,ali mislim da je skoro nemoguce da nadje neki motor registrovan i ispravan za te pare,cak i za duplo tj 1000e tesko da ce biti nesto pristojno,al ajde. druga stvar,niko nece dati motor na svom imenu uz ovlascenje da ga voza stranac(tvoj drugar) po Srbiji,Bosni i ko zna gde vec... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 31, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je lakše/jeftinije da dođe svojim motorom, izvoza se po SRB i BH i onda ga proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Avgust 31, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan nebih da kvarim zabavu,ali mislim da je skoro nemoguce da nadje neki motor registrovan i ispravan za te pare,cak i za duplo tj 1000e tesko da ce biti nesto pristojno,al ajde. druga stvar,niko nece dati motor na svom imenu uz ovlascenje da ga voza stranac(tvoj drugar) po Srbiji,Bosni i ko zna gde vec... Zdravo, stize update : 1000 evra je gornja granica. i sto se njega tice, moze i MZ, samo da je ispravan. Znaci ovlascenje otpada. Brine me samo koliko ce trajati prevod.. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Avgust 31, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je lakše/jeftinije da dođe svojim motorom, izvoza se po SRB i BH i onda ga proda Zdravo Peki, vec je rezervisao avion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Onda mozes ti kao drugar, da prepises motor na svoje ime i das njemu da vozika. Valjda ima toliko poverenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Avgust 31, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Onda mozes ti kao drugar, da prepises motor na svoje ime i das njemu da vozika. Valjda ima toliko poverenja? Moglo bi tako. Moram malo da se pozabavim ovom temom. Samo da procedura ne traje dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 31, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je lakše/jeftinije da dođe svojim motorom, izvoza se po SRB i BH i onda ga proda Zdravo Peki, vec je rezervisao avion. On kao građanin EU može bez problema da kupi i vozi bilo koje vozilo zemalja članica. To ti govorim iz iskustva jer Grci sa kojima radim zbog drastično večeg poreza na vozila preko 2000ccm u Grčkoj voze kola na Rumunske tablice Ako imate vremena i neku kombinaciju za stranca trebalo bi možda da razmislite na tu temu. Sleti čovek u Beč sa nekom low cost kompanijom kupi motor i pegla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 31, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovlascenje otpada. Brine me samo koliko ce trajati prevod.. Hvala na odgovoru. Pa prevod ( prepis ) može da se obavi za par sati ( i da se plati porez ), možda i manje. Samo pitanje je da li on kao državljanin druge zemlje - bez stalnog boravka kod nas može posle da registruje taj motor na svoje ime . - treba se raspitati u policiji . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 31, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može niko bez lične karte da registruje vozilo, tu ne pomaže čak ni sprski pasoš. Mislim da mu je pametnije da rentira motor nego da mu se negde pokvari krš od 1000€. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Septembar 1, 2014 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to motor za Terry-ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu se, ne daj boze, pokvari motor na tom putovanju propasce mu bezveze odmor. Ima jeftinih maxi skutera za 1300e pa neka se provoza i ostavi tebi da prodas i posle mu posaljes pare i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 1, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je lakše/jeftinije da dođe svojim motorom, izvoza se po SRB i BH i onda ga proda Zdravo Peki, vec je rezervisao avion. On kao građanin EU može bez problema da kupi i vozi bilo koje vozilo zemalja članica. To ti govorim iz iskustva jer Grci sa kojima radim zbog drastično večeg poreza na vozila preko 2000ccm u Grčkoj voze kola na Rumunske tablice Ako imate vremena i neku kombinaciju za stranca trebalo bi možda da razmislite na tu temu. Sleti čovek u Beč sa nekom low cost kompanijom kupi motor i pegla On je vec kupio kartu za Bg. Tako da to otpada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 1, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Jel to motor za Terry-ja? Terry dolazi danas, mislim sa Yamahom. Jednom drugom zajednickom drugaru je potreban. On dolazi u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @nordi, pozdravi Terry-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se raspitaj da li on kao strani drzavljanin bez prebivalista u srbiji sme da vozi nase table (osim ako nije rentacar/rentabike).... ja sam 2009 nagrabao (sa nasim pasosom i austriskom dozvolom) vozio sam auto na nasim tablama a vlasnik nije bio pored mene .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Septembar 1, 2014 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare kupi petnajsku ili BT- i ima da se navoza samo tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1745 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mozes mu kao dobar drug pozajmiti ti tvoj motor. Vec je bila gotovo identicna tema za nekog Amera, koji je hteo da rentira privatno motor i malo se provoza za vreme odmora... PS. Ja prodajem Qingqi 125 SM za takve pare. I odmah ga moze prevesti i registrovati na koga god zeli. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104290-qingqi-qm-125-gy-b-sprint-pulser/page__p__1665890__fromsearch__1#entry1665890 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze stranac bez prebivalista u SRB da vozi motorno vozilo sa nasim tablama, osim rent,a,car. Jbg,takav zakon. Ne moze cak, cini mi se , ni na ovlascenje, a ni uz prisustvo vlasnika vozila. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci. Pouka cele price je " NE ". Moj motor je nazalost napustio kucu pre nekih mesec dana inace bi njega mogao da vozi. Hvala drugari !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan @nordi, pozdravi Terry-a ucinejno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 6, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi do kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi do kraja? Ostalo je na njemu da odluci. Nisam siguran sta ce biti. Javicu sta je bilo. Pozzz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Obavestavam vas da je drugar otkazao put. Video je da ne moze nista ovde da ucini, pokusao srediti svoj bajk ali nije uspeo. Dolazi sledece godine svojim motorom. Hvala vam svima na odgovorima. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...