doktor 4788 Napisano Novembar 28, 2019 (promenjeno) Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Zoxxx69 Potrošnja ulja je zanemarljiva, tek da se pozna na prozorčetu, bez dolivanja. U servisu, dok sam išao u ovlašćeni, rečeno mi je da se sipa malo preko propisane količine, jer sa propisanom (ako se dobro sećam 3,4l) ne može da dodje do maksimuma Promenio Novembar 28, 2019 član doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano Novembar 28, 2019 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ulja nije strašno. Zamisli da ti se raspadne kardan ili točak. 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ulja nije strašno. Zamisli da ti se raspadne kardan ili točak.Ili ABS...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informaciji... pošto ja nisam siguran koliko ga je bilo u trenutku kupovine, sad sam malo dolio prema onom prozorčiću.Videću dal je za brigu ili ne nakon što je servisiram.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ili ABS...Sent from my SM-A705FN using Tapatalkvi to počeli da mračite??? neka, neka, srešćemo se mi već.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan vi to počeli da mračite??? neka, neka, srešćemo se mi već.Poslato sa WAS-LX1 pomoću TapatokaMa jok nisi shvatio... objasnicu ti.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan @Zoxxx69 jesi proverio po netu da li fabricki trosi?probao sam da nađem ali mišljenja su podeljenja... jedni pričaju da je to normalno dok drugi opet kažu da nije. Kako god, još je ispipavam... videćemo.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok nisi shvatio... objasnicu ti.Sent from my SM-A705FN using Tapatalkvaži...Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Novembar 29, 2019 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zoxxx69 said: hvala na informaciji... pošto ja nisam siguran koliko ga je bilo u trenutku kupovine, sad sam malo dolio prema onom prozorčiću. Videću dal je za brigu ili ne nakon što je servisiram. Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Znaš da se ulje meri na vruće, oko 80 stepeni po satu? U pitanju je suvi (polusuvi) karter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da se ulje meri na vruće, oko 80 stepeni po satu? U pitanju je suvi (polusuvi) karter.nisam znao... hvala na informaciji!Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam cca 195 pa me interesuju iskustva visokih vozaca na tenerki. Citam na stranim forumima da imaju problema da im koljena udaraju u bocne plasticne oplate kad se pomjere skroz do rezervoara. Trazio sam modifikaciju ili zamjenske oplate na netu ali nista nisam nasao. Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 187-188, tačno je da kolenima možeš (kada se u sedištu pomeriš napred) udarati u bočnu plastiku, posebno sa desne strane. Modifikacije nisu moguće, jer jednostavno ispod plastike nema mesta kako bi se pomerilo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Mislim da se problem visokih ljudi rešava tako što se promene oni gumeni čepovi kojim se menja visina sedišta vozača...nije to sad neko revolucionarno pomeranje ka gore ali možda pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, vvladoo said: Visok sam cca 195 pa me interesuju iskustva visokih vozaca na tenerki. Citam na stranim forumima da imaju problema da im koljena udaraju u bocne plasticne oplate kad se pomjere skroz do rezervoara. Ja nisam imao problema, visok sam 190cm, tezak 120kg... Iskopah jednu staru fotku (ja na motoru) cisto da vidis poziciju kolena u odnosu na bocne plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam cca 195 pa me interesuju iskustva visokih vozaca na tenerki. Citam na stranim forumima da imaju problema da im koljena udaraju u bocne plasticne oplate kad se pomjere skroz do rezervoara. Trazio sam modifikaciju ili zamjenske oplate na netu ali nista nisam nasao. Hvala unaprijed.Motori za visoke ljude??? Raširiš malo nogice i eto zadovoljstva!!!Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 15, 2020 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, vozi li se? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pomalo ...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano April 16, 2020 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema sa kardanima, jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema sa kardanima, jel tako?Bez problema!Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 18, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nepunih 60000km, osim TPS-a na 15000 u garanciji, ništa drugo. A i za ovaj TPS nisam čuo/pročitao da se bilo kome pokvario. Stvarno imas osećaj da je motor nepoderiv. U ponudi je vec 10 godina, sa vrlo blagim izmenama posle 4 godine, a novi model se i ne nazire. Promenio April 18, 2020 član doktor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja se za sada samo smejem ispod kacige kad god dam gas.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Teneraši... da vam toplo preporučim otključavanje motornog kompjutera. OFF-THE-ROAD | ECU Umprogrammierung Yamaha XT1200Z Super Tenere | Zubehör für Reisemotorräder WWW.OFF-THE-ROAD.DE ECU Umprogrammierung Yamaha XT1200Z Super Tenere - FRÜHLINGSANGEBOT -- 25% Rabatt -- statt 386.- € nur noch 289 Uradili smo ovo prijatelju na Teneri. Motor je prodisao kako treba ! Potrošnja za litru dole, motor ima osetno više snage i linearnije raspoređuje snagu, naročito u niskim obrtajima. Yamaha da bi se prilagodila EU standardima je uštrojila taj agregat, da bi dobili EU normu. Otključavanjem dobijate pravi rad agregata. Baš velika i osetna razlika. Pošaljete švabi DHLom komp, on uradi i vrati. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @nik_sa015 Ecu-reflash ili potpuno drugi ecu izradjuje gomila proizvodjaca, i svi se kunu da je to najbolja prepravka na motoru. To sam planirao da uradim ove godine, ali sada sa coronom cu videti kako da to izvedem. Najjednostavnija varijanta mi je da odem i to uradim u Zagrebu (jedna firma koja se bavi remapiranjem, uglavnom sportskih motora, radi ovo i za teneru). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Just now, doktor said: @nik_sa015 Ecu-reflash ili potpuno drugi ecu izradjuje gomila proizvodjaca, i svi se kunu da je to najbolja prepravka na motoru. To sam planirao da uradim ove godine, ali sada sa coronom cu videti kako da to izvedem. Najjednostavnija varijanta mi je da odem i to uradim u Zagrebu (jedna firma koja se bavi remapiranjem, uglavnom sportskih motora, radi ovo i za teneru). e nisam znao da rade i u ZG. Super ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, nik_sa015 said: e nisam znao da rade i u ZG. Super ! Videh na motori.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...