Subasha 13 Napisano Avgust 22, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za Drugara koji nije clan foruma . -Registracija istekla 21.Avgusta 2014-te god , -Motor u odlicnom stanju . Uvezen iz svajcarske pre tri god , i kupljen u salonu 3t racing ,Balosava . -Cena 4400 , predjena kilometraza se vidi na slikama . Prvi vlasnik u srbiji . Za vise informacija na kontakt tel 063/610-096 Deja . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 22, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1999 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, a ja juce bio u V.P. Da sam video ovaj oglas ranije, naisao bih da pogledam motor. Nisam kupac, barem ne ozbiljan, ali bih rado upoznao nekog ko je voljan da mi da da cepam Hajabusu po okolne ulice, bez kacige i u papuce... Sala mala, naravno, ali bih ipak navratio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...