Paunovic 0 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo pitanja.... MEnjao sam desni kebl na R6,ona guma koja ujedno i drzi tegic se ne dobija uz novi kebl a na starom je ima...Medjutom ne znam kako se ona vadi da je prebacim na novi,da li presom ili kako....Moze li mi neko reci? To je to na starom A ovo je na novom gde joj je mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan svrati do mene da probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da se dobije uz nov!!! Probaj da tu zasravish shaf pa da iscupash!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce brusilica da radi... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan rekoh možda se javi neko ko je to već radio ali pošto nikog nema... što kaže misa-pei probaj da zašrafiš šraf i da ga isčupaš ali prethodno ugrej hebli da bi lakše izašao.. i kad ga budeš nabijao u novi hebli prethodno ga ugrej, kad se ohladi bolje će držati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavrni sraf i iscupaj ga.Meni se bio vadio pa sam ga zachukao cekicem. Slobodno upotrebi malo sile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dodji kod mate izvadicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno juce kod mene u servisu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno juce kod mene u servisu. ;D Kako??? Neca verovatno nije imao brusilicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Radile su tajne velikih majstora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je lakse jer znam da nisam jedini koji se oko toga mucio.Ja sam na bratovom Banditu posle par sati rada tiplovima pricvrstio tegove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno juce kod mene u servisu. ;D Kako??? Neca verovatno nije imao brusilicu ;D Vidovit je ovaj Marko ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...