Sumaxer 1 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.. Ide li uskoro neko za hrvatsku Zagreb, treba mi hitno jedan deo sa oglasa njuskalo.hr.. Pitao sam da mi pošalju za Srbiju rekli su da ne šalju, čak sam i pitao onog sto kupuje sa e-bay rekao mi je da on to ne moze.. Zato vas ovde molim za POMOĆ platicu nije problem, samo ako neko ide uskoro za Zagreb ili je neko iz Zagreba pa ako moze nekako da mi pošalje autobusom ili tako nekako.. Pišite ovde, na pm, ili na 0638121631 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idem za ZG, ali pomoglo bi da si napisao o kom delu se radi, odnosno, koje je veličine deo. A uskoro će i Osjek pa ako znaš nekoga ko ide na drag, pokušaj nešto iskombinovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je desna strana maske motora.. Nije Velika ali nije ni mala.. Svud sam tražio i našao sam samo tamo http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/aprilia-rs-125-desna-plastika-1524kn-oglas-1482205 u pitanju je Zagreb tako pise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...