pijanista 22 Napisano Septembar 6, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan clan andjelo to moze da ti odradi,prigusivac je maciji kasalj da se odradi,veci je problem lepo odraditi to jest to posle zatvoriti da bude kulturno,clan andjelo i nema da te boli glava,covek ga spolja zavari da se ne poznaje var Misliš da može da cvikne i skrati ovaj moj ida vrati "kapu" posle Ne sumnjam u Andjelove, sposobnosti, ovde je jedino problem sto je ovo hromirano, pa ce posle varenja hrom u blizini vara nagoreti ili nestati. Resenje??? Neko novo hromiranje, a to onda otvara mnoge price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 23, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde 'ajde nesto novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno potreban spaner lanca primary chain tensioner base is part number 23160425000 and the guide is 23132425000. ne mozemo nigde da ga nadjemo pa ako neko zna nekoga ili zna gde ima neka javi sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 29, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedini deo koji ni ja nisam uspeo da nađem nov nego sam morao da ga kupim polovnog na ebay-u Vidi sa Bokilićem ako ga je slučajno sačuvao. Možda je manje loš od tvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...