abarth 175 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Gde je murija? Mi bili u subotu i ponedeljak, samo smo bicikliste videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sm tockovi su SuperMoto tockovi, a to su slik gume za asfalt iskljucivo... a inace je zabranjen saobracaj na Fruskoj Gori van asfalta... Ja sam za voznju, ali ovaj vikend nisam slobodan na zalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 15, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pisu kazne u slucaju da te uhvate da vozis po sumi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 15, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sm tockovi su SuperMoto tockovi, a to su slik gume za asfalt iskljucivo... a inace je zabranjen saobracaj na Fruskoj Gori van asfalta... Ja sam za voznju, ali ovaj vikend nisam slobodan na zalost... Pretpostavio sam al reko ajd da pitam...hvala u svakom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pisu kazne u slucaju da te uhvate da vozis po sumi? Pa da...mada ja jos nisam nijednom video nijednu patrolu kada smo mi bili u voznjama po FG... ali verujem da bi pisali kaznu da su nas nahvatali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo isli u voznju asfaltom kroz frusku, na par mesta bile patrole i to bas gde kad vozimo off tuda prodjemo da premostimo izmedju dve deonice. Cak me i zaustavili i napomenuli da ne vozim kroz sumu. Meni nije frka ali neko moze da se sjebe pa da ga uhvate. Inace na motoru mi nisu slikovi vec klasicne asfaltne gume ali idu one u sumu po suvom lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te uhvate pogotovo ko vozi krosaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan To su za slikanje dosli... Rangeri http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/nelegalne-voznje-opasnost-na-fruskoj-gori_588116.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja laz, u Sapcu nema ni jedan jedini enduro vozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano April 15, 2015 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan ..."Ево видите њима ту одговара када су овакви терени. Сада се то мало и просушило, али у принципу овакве терене они воле. Када што више блата има. Кад је мокро и влажно",... E crkoh od smeha Inace poznat sam po tome da volim mokro i vlazno U principu ko ih jebe. Uredno placam sve poreze ovoj drzavi tako da park je moj koliko i njihov i ja odatle NE IDEM! Uostalom ionako sam se prebacio na zapadni deo (od Cota prema HR) gde ima daleko manje ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 16, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da pomenem da je zapadni deo sigurniji. Mozemo da trazimo jedan lep deo FG za sebe, neka peticija, ovo ono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da pomenem da je zapadni deo sigurniji....i mnooogo lepsi za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 16, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete hteli ja znam put od jazka to letenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se organizujemo 2-3 maj subota nedelja??? Ima li zainteresovanih??? Moze neka pocetnicka ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 17, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda bi i mogli nesto da organizujemo...ja se nadam da cu biti slobodan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 17, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije da mracim ali taj vikend ce fg verovatno biti prepuna izletnika a i policije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 17, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, Dzoks, u pravu si...prosle godine smo mi bili za 1. maj na kampovanju motorima, jedva smo prosli do kamp mesta od ljudi i auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej, Dzoks, thepainkiler... i svi ostali....Ja sam Dejan, sa Banstola, gde smo se druzili... Ja sam za, za sve sta treba, tu sam.Voleo bih da vas vidim. Dodjite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano April 17, 2015 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava za Dejana Nadam se da cemo se sresti ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 18, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hej, Dzoks, thepainkiler... i svi ostali....Ja sam Dejan, sa Banstola, gde smo se druzili... Ja sam za, za sve sta treba, tu sam.Voleo bih da vas vidim. Dodjite...Dejane, hvala puno na proslogodisnjem gostoprimstvu! Nadam se da cemo se videti opet u nekoj od nasih voznji...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano April 18, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za dobro drustvo, tu sam...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja ću vam ustupiti dvorište u Rakovcu da potegnete odatle u šumu, da ne morate da izlazite na glavni put i sl, motore donesite dan ranije dok ne bude gužve...i ja ću, ako osposobim KTM-a u narednih 10 dana. taman možemo da se upoznamo svi uz čašicu razgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka akcija u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 865 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 476 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvomajska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za ovu subotu ako vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...