baneBP 1266 Napisano Septembar 6, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Od utorka (08.09.) sam ponovo u sedlu a verovatno i na godisnjem. Dajte ljudi da se negde vozi. Vise mi nije bitno ni gde, ni kako, ni kada vec samo da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E ja sam do danas bio na godisnjem, od sutra sam ponovo u haosu sa poslom...vec je krenulo hladnije i kisno vreme tako da ce biti tesko nesto organizovati za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Septembar 7, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine smo u ovo doba najvise i peglali. Nacemo mi vec neki nacin da se nesto organizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo onda u nedelju na voznju , bice lepo vreme (tako bi bar trebalo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao ako ima zainteresovanih za neki soft off road, makadam, kolski put i slicno. Posto em nemam iskustva em imam gume za asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Septembar 10, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra (sad vec danas) ustajem rano da odradim registraciju pre posla tako da ako bude sve ok i ja sam za voznju u nedelju. Samo momci cisto da znate da posle ovakve kise gore nema soft voznji. Svaki silazaka van asfalta ce biti veoma zanimljiv Ne krecite bez pune ratne opreme, vojnog asova, auto gurtni za vucu, cokoladica, vode itd. Necemo se previse zavlaciti po sumi, drzimo se osnova. Polako ne zurimo pa koliko predjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da se izvucem, dolazim i ja u nedelju...ja imam ratnu opremu u vidu offroad guma pa ako bude trebalo nekog slepati, tu sam...:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan opusteno..imam ja kuci gotovih jela ne znam sta cu snjima pa ako zaginemo u blatu do ponedeljka da ne brinemo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce nam, posle ove kise, trebati jedan helikopter u pripravnosti da nas vade iz blata...:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 11, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo kukate. + 1 za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ko se bre boji blata? Ja sam jedan dan na vikendici, dal subota ili nedelja javljam, tako da ne garantujem da cu se vozati al ako sam tamo svratite obavezno, zna ekipa de sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 11, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko se bre boji blata? Ja sam jedan dan na vikendici, dal subota ili nedelja javljam, tako da ne garantujem da cu se vozati al ako sam tamo svratite obavezno, zna ekipa de sam Neki rostilj da spremis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pa pravim rostilj, al je jos u fazi treba da se iseku i izvare sipke ako se uklopimo pasce rostilj nema frke. Sad mi salje drug sutra je neki maraton na FG, pa ne bi preporucio http://www.vilinavodica.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=274:13-bukovacki-maraton&catid=29:the-cms&Itemid=53 Ko se bre boji blata?Ja sam jedan dan na vikendici, dal subota ili nedelja javljam, tako da ne garantujem da cu se vozati al ako sam tamo svratite obavezno, zna ekipa de sam Neki rostilj da spremis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 11, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја неку малу турицу да прођемо, ја препешачио па реко да видите Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka me je pustila da idem na FG tako da se ja prikljucujem u nedelju...:-D Kad i gde se okupljamo? Ako odgovara mogli bi standardno mesto na Nis-ovoj pumpi iza Mercatora u NS-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 11, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci napalili ste me ko budalu, dogovorih sutra ujutru put za BP, pozajmio pare i odo po gume. Nego sad samo neko da mi kaze sta u nedelju uopste da obucem, posto od enduro opreme nemam nista... cizme imam neke touring valjda ce da posluze, jaknu imam samo klasicnu za put, ako necemo da se kaljugamo kontam da moze da posluzi, ili ce ipak biti pretoplo za nju? Dal treba jos sta da nabavljam, voda i cokoladice se podrazumevaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od odece nosim vojne pantalone i kratku majicu. Kozna moto jakna (jer nemam drugu) i rukavice. Na noge kros cizme...kontam da ce biti dosta blata tako da racunate na to da cemo biti prljavi od glave do pete...:-D Na motoru krampon gume i u ranac voda i cokoladice. Nosim i 2 jace gurtne ako bude trebalo nekoga cupati iz blata. Imam i nesto sitnog alata (kombinirke, srafcigere, kljuceve par komada i imbuse...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Septembar 11, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa ponovo na okupu Sto se mene tice registracija odradjena, platica legla a ja blesav kao i uvek Koliko vidim ovaj maraton je u subotu tako da nama u nedelju ne bi trebalo da predstavlja problem. U svakom slucaju mi mozemo zapadno od Venca i to je to. S obzirom da je nedelja mozda bi i bilo bolje skloniti se malko dalje od Venca jer bice dosta sveta a mozda i pandura. Ja nosim auto gurtne 2 x 5 m, mali asov za otkopavanje kao i kablove za jumpstart. Start kod NIS Merkatora odgovara. Dajte neko okvirno vreme polaska jer meni je potpuno svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Septembar 11, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj moze ali tek posle 5. brda a ne ko prosli put E da, i da napomenem farmerke strogo ZABRANJENE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovde se opasno zakuvava ja radim do nekih 2 sata tako da bi posle 3 bilo idealno , mislim da je vreme ok sto se tice moje opreme radne cipele , vojne pantalone (naravavno sa vojnog otpada ) i neka stara jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara kad god, mada mislim da je malko kasno u 15h da se nalazimo...dok mi krenemo i izadjemo iz NS-a bice 16h uveliko, a mrak vec pada u 18-19h... Ne bi bilo lose da je sakupljanje, recimo oko 14h pa da, ko treba, natoci gorivo, gume izduva-doduva, pa da krecemo cim Dusan dodje... A ti, Dusane, cim dodjes sa posla, pakovanje i gassss...:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan tako ce i biti, cim zavrsim sa poslom dolazim na pumpu, obicno nedeljom do 2 radim ali mozda i ranije zavrsim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte, nisam tu ove nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Septembar 12, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je i 2 sata kasno ali eto nek bude skup u 2 na pumpi. Ostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...