Stevan B. 635 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je guma za suzuki gn125. Dimenzija 2,75x18(moze i 3x18)! Montira se na motocikl koji iskljucivo obilazi njive tako da mi ni dot ni ostale karakteristike nisu bitne. Najsrecniji bih bio da nadjem novu Trajalovu ali na nekoliko mesta trazio i nema! Nudite!!! Ili preporuka gde u Beogradu mogu da nadjem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 14, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma Heidenau K65 3.00-18 - 4.700dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, ceo motocikl vredi 150 eur Hvala na ponudi! Zato i trazim Trajal. Oko 2000 su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte' ljudi,nema buraz cime njive da obilazi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kapiram......? Elem, i ja hocu da kupim Trayal gume za skuter, video sam na sajtu da ih prave u toj dimenziji, pa me interesuje gde bih mogao da ih nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Avgust 17, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trayal.rs/index.php/sr/pneumatici/gume-za-mopede-motocikle-i-njihove-prikolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...