LazaNis 0 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa karburatorom, preliva mi i u voznji i kada je ugasen motor. Sta bi moglo da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slavina + iglica plovka.... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaNis 0 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slavinica mi po malo curi, ali ne uvek. Jos nesto sto bi moglo da pravi problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6035 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Plovak, Iglica, Sedište.... Ako nije neko oštećenje spolja, da je napuklo lonče negde ili slično. Eventualno, ako postoji vijak za ispuštanje goriva, može na njemu... Možeš li da pročitaš komplet oznaku karba, ne znam kako izgleda karb tačno... Ili makar godište motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaNis 0 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ostecenja spolja, gorivo izlazi na cevcicu iz karburatora. Godiste je '90. Sad cu da probam oznaku da procitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaNis 0 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mikuni, ali ne vidim oznaku osim nesto HO 21 ili NO 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6035 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš plovak i proveriš iglicu i sedište da li se vide fizička oštećenja. Potrošni je deo donekle, tako da nije čudno da se pohaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaNis 0 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, skidam sutra pa cu videti, i javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaNis 0 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio juce, iglica dobra, nema ostecenja, sklopio i nije curilo narednih pola sata. Posle toga opet isto... Moje misljenje da se mozda plovak napuni gorivom i potone. Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ocisti lepo karburator ...brzo se prlja ..to je problem kod svih kmx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...