daywalker 183 Napisano Avgust 1, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav maxijevci.... Htedoh da vam se predstavim sinoc kako dolikuje i da se pohvalim kupovinom motora tj. klase koju sam oduvek voleo.... Maxi skutera...Beverly 500. .....Ali slede ove tri tackice..... Od motora koji je u oglasima oglasen da je u fabrickom stanju....ja sam dosad ulozio preko 200 eura.... A danas prava drama .... veliki horor za moje krvne sudove (pre tacno 30 dana su mi ugradili stent)... CDI tj. kompjuter je takodje u kvaru,bravica kljuc i citac....( a meni prodavac kaze gori lampica zato sto je cistio diznu i treba da se ponisti greska) Mozda uslede pitanja u sta sam gledao....ali njegova prica je stvarno pila vodu.... Hteo sam da vas zamolim ako neko ima na prodaju ili zna nekoga ko ima,ovo gore pomenuto....bio bih veoma zahvalan.... Maxi pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To smeće vratiš vlasniku i kupiš proverenog Beva 500 za 2000€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 1, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako si dosao do zakljucka da je to sto si naveo u kvaru, jel motor pali...radi...ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 1, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si dosao do zakljucka da je to sto si naveo u kvaru, jel motor pali...radi...ide? U ponedeljak sam ga pazario i do dana danasnjeg je u servisu,nema koga nismo kontaktirali u nadi da nije taj kvar ali jeste...nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 1, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, kupio si motor kome svetli EFI lampica i vozio si ga do momenta kada se ugasio i vise ne pali pa je sada negde na popravci a tamo je konstatovan kvar brava, kljuc, citac i racunar..... ako sam te dobro razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 2, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan cudan kvar ...toliko stvari odjednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 2, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio i dovezao na prikolici,odvezao do AMSS zbog homologacije i svratio kod majstora....sve u svemu nekih 3.5 do 4 km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 2, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Da hebe rak raka nisam napravio vise od 5 km..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 2, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, kupio si motor kome svetli EFI lampica i vozio si ga do momenta kada se ugasio i vise ne pali pa je sada negde na popravci a tamo je konstatovan kvar brava, kljuc, citac i racunar..... ako sam te dobro razumeo? Kako sam razumeo majstora problem nije u kompletnom cdi-ju,vec brljavi neki deo njega je vrisnuo....Dvadeset puta nece da upali pa onda ugasi lampicu od alarma i upali.... Da se razumemo, nisu to oni majstori koji klepaju nizasta,vec moji dobri prijatelji koji su na dobrom glasu u Srbiji i sire... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13043 Napisano Avgust 2, 2014 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si onda postavio temu? Satelis je covek koji moze da ti pomogne, izmedju ostalih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 2, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zeza te KOD kljucha,zato svetli lampica tih dvadeset puta. Antenica koja cita Kod kljuca da se proveri a bilo bi dobro da se kljuc prekodira,ne dobro,nego prvo to uradi. Imao slican problem,ako ne i isti. Resen tako sto je antenica vracena na mesto,pomerila se bila i kljuc prekodiran.Vise nikad nije pravilo problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 2, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam razumeo majstora problem nije u kompletnom cdi-ju,vec brljavi neki deo njega je vrisnuo....Dvadeset puta nece da upali pa onda ugasi lampicu od alarma i upali.... Da se razumemo, nisu to oni majstori koji klepaju nizasta,vec moji dobri prijatelji koji su na dobrom glasu u Srbiji i sire... ondak nemam sta pametovati, srecno u popravci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 2, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam razumeo majstora problem nije u kompletnom cdi-ju,vec brljavi neki deo njega je vrisnuo....Dvadeset puta nece da upali pa onda ugasi lampicu od alarma i upali.... Da se razumemo, nisu to oni majstori koji klepaju nizasta,vec moji dobri prijatelji koji su na dobrom glasu u Srbiji i sire... ondak nemam sta pametovati, srecno u popravci Izvini ako sam te uvredio nisi me razumeo,shvatio sam da mislis da me zavlace majstori,a tvoje postove sam uvek pratio sa postovanjem i nadao se odgovorima od tebe... Nisam od juce na forumu redovno pratim sve i vidim da si pomogao kome si mogao. Pozdrav druze moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 2, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Zeza te KOD kljucha,zato svetli lampica tih dvadeset puta. Antenica koja cita Kod kljuca da se proveri a bilo bi dobro da se kljuc prekodira,ne dobro,nego prvo to uradi. Imao slican problem,ako ne i isti. Resen tako sto je antenica vracena na mesto,pomerila se bila i kljuc prekodiran.Vise nikad nije pravilo problem. Danas smo o tome pricali ali zbog praznika nismo nista hteli da diramo,sutra dolazimo do antenice i daj boze da je ona problem... Hvala Mare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 3, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mala je verovatnoca da ce biti odjedared sve neispravno sto si naveo. Za pocetak proveri antenu ( ispitati instalaciju, mozda je zica negde u prekidu ili ima los kontakt ), takodje treba proveriti i bravu ( mozda + koji salje na racunar nije od 12V tj jeste kad meris unimerom ali kad opteretis instalaciju tad treba videti koja je voltaza. Moguce je da te zeza i kod u samom kljucu ko sto rece Mare70a...... treba krenuti redom i eleminisati jednu po jednu stavku. Sa popravkom bi krenuo od akumulatora, kontakta klema, osiguraca, dzekova, brava, antena i tako redom.... polako i nacice se problem..... srecno jos jedared 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 3, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Mala je verovatnoca da ce biti odjedared sve neispravno sto si naveo. Za pocetak proveri antenu ( ispitati instalaciju, mozda je zica negde u prekidu ili ima los kontakt ), takodje treba proveriti i bravu ( mozda + koji salje na racunar nije od 12V tj jeste kad meris unimerom ali kad opteretis instalaciju tad treba videti koja je voltaza. Moguce je da te zeza i kod u samom kljucu ko sto rece Mare70a...... treba krenuti redom i eleminisati jednu po jednu stavku. Sa popravkom bi krenuo od akumulatora, kontakta klema, osiguraca, dzekova, brava, antena i tako redom.... polako i nacice se problem..... srecno jos jedared Krecemo sa proveravanjem,sta mislis gde prekodirati kljuc? Da li mora ovlasteni servis? Hvala ti kolega,drago mi je sto i dalje odgovaras na moja pitanja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 3, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora ovlasceni servis ali zato ti treba crveni ili ti MASTER kljuc. Jedino sa njim mozes kodirati novi kljuc. E sad jedno mozda glupo pitanje, da li ste proverili prekidac copave ili jos bolje prespoili dzek/instalaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 3, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledasmo skoro sve,u radionici kod majstora stoji bev 500 udaren malo napred... Skinemo antenicu sa njega..... i zamisli da je palio ceo dan danas normalno,pokazivaci od temperature i goriva takodje normalno sada rade. Sutra cu ga opet vozati i paliti pa ako bog da neka bude antenica.... Javljam sutra rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 3, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem ,antenica na mom motoru je malo napukla pa moguce da zbog toga malo radi malo ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 3, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po tome, najverovatnije resio si problem, e sad pokazivaci na instr. tabli nemaju dodirnih tacaka sa antenom... ako radi ne diraj i vozi misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 4, 2014 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ceo dan vozio sa pozajmljenim delom tj.antenicom i sve radi normalno. Znaci naci antenicu..... Hvala vam drugari na pomoci,kad sastavim ove plastike sto sam poskidao slikacu ga,ubaciti slike na forum pa sa kim se sretnem i pozna me,neka vice da castim... pivo...sok...kafa... Sretno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 4, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da popravis tj prelemis kontakt gde je pukla instalacija, pa fixiraj i radice provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...