bosnjak 195 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ide ruta... Pre Dojkinaca tj. posle sela Brlog levo je odvajanje za Paklesticu, dalje se ide do Pakleskog vrha pa dalje na Vrtibog. Od Vrtiboga na tzv. Zabu tj. Krvavih bara i dalje na Bratkovu stranu. Ko moze dalje do Midzora moze, ko ne moze silazi u Topli Dol pa dalje do Toplodolske reke blizu Mrtvackog mosta koju gazimo i izlazimo uzbrdo na hidrocentralu tj na branu na Zavojskom jezeru pa dalje sa neurbanizovane strane jezera opet do Paklestice ali sada ne preko Pakleskog vrha nego odozdo do Brloga i Dojkinaca. Tako da se pravi krugod nekih 140 km... Ima 3-4 km asfalta cisto da odmorite malo i to od Toplog dola, ali iz centra sela pa do gazenja reke kod Mrtvackog mosta... Eto karta da se podsetite malo. Ne preporucujem patrolne staze da ne bude problema sa patrolama pogranicne policije Bugarske....Voznja je u subotu posle dorucka. Nedelja nije za voznju i nije planirana. Mada ko bas voli moze i to.... 140 km...nadam se da su u Toplom dolu, otvorili benzinsku pumpu.... inace ce trebati tehnicka podrska , za male motore pa ti na kopu rece da cuvas ST za staru nije ti problem da ja napunis i teras ili Strasilo preskace i ovu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Avgust 14, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost ove godine necu moci da dodjem, odose moje enduro voznje u spavacu sobu, francuski lezaj i namestaj, a cuvao sam se bas za ovu voznju jer mi je najbolja prosle godine, sto ne znaci da su ostale voznje bile lose 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ide ruta... Pre Dojkinaca tj. posle sela Brlog levo je odvajanje za Paklesticu, dalje se ide do Pakleskog vrha pa dalje na Vrtibog. Od Vrtiboga na tzv. Zabu tj. Krvavih bara i dalje na Bratkovu stranu. Ko moze dalje do Midzora moze, ko ne moze silazi u Topli Dol pa dalje do Toplodolske reke blizu Mrtvackog mosta koju gazimo i izlazimo uzbrdo na hidrocentralu tj na branu na Zavojskom jezeru pa dalje sa neurbanizovane strane jezera opet do Paklestice ali sada ne preko Pakleskog vrha nego odozdo do Brloga i Dojkinaca. Tako da se pravi krugod nekih 140 km... Ima 3-4 km asfalta cisto da odmorite malo i to od Toplog dola, ali iz centra sela pa do gazenja reke kod Mrtvackog mosta... Eto karta da se podsetite malo. Ne preporucujem patrolne staze da ne bude problema sa patrolama pogranicne policije Bugarske....Voznja je u subotu posle dorucka. Nedelja nije za voznju i nije planirana. Mada ko bas voli moze i to.... 140 km...nadam se da su u Toplom dolu, otvorili benzinsku pumpu.... inace ce trebati tehnicka podrska , za male motore pa ti na kopu rece da cuvas ST za staru nije ti problem da ja napunis i teras ili Strasilo preskace i ovu voznju Ako dolazim sam, ide STara...a po svemu sudeci, trebalo bi u drustvu od 2-3 manja motora e tada ce laksi da idu, na prikolicu. Ipak za STaru , Stara planina nije nepoznanica..... bili smo prosle godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost ove godine necu moci da dodjem, odose moje enduro voznje u spavacu sobu, francuski lezaj i namestaj, a cuvao sam se bas za ovu voznju jer mi je najbolja prosle godine, sto ne znaci da su ostale voznje bile lose Pa nek` je sa srecom! http://www.youtube.com/watch?v=1ggTF43xq-Y 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 15, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene, samo sto cu ja da dodjem u subotu ujutru na start i u subotu uvece odoh za Slavinju tamo su moji, tako da me za spavanje ne racunajte. Za majicu (velicina L) i klopu posle voznje me racunajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 15, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy 11. anbeast 12. Johann, (L veličine) 13. ghostdog (L i vecera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 15, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses Gorzi jel bio ovaj kod tebe na veridbi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 15, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses vidju li ti ovo to ko da POPSYguru STeneras progovara iz tebe postujem svaka cast vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses Gorzi jel bio ovaj kod tebe na veridbi? Uuuu vidi mi kuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses vidju li ti ovo to ko da POPSYguru STeneras progovara iz tebe postujem svaka cast vidimo se Nemoj tako, ipak je on vrhovni vodja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Nema izgovora, septembra mi je svadba, skoro bila veridba.. moja pa sestrina.... prekljuce registracija... u nedelju kad stignem iz Dojkinca spavanjac pa uvece putujem na more... no excuses vidju li ti ovo to ko da POPSYguru STeneras progovara iz tebe postujem svaka cast vidimo se Nemoj tako, ipak je on vrhovni vodja upravo tako oseca se snazan uticaj POPSYmizma za blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 16, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne off-ujte mi temu vise nego pravac AT vs ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 16, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3 Misko Pit (XL) 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy 11. anbeast 12. Johann 13. ghostdog (L i vecera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 16, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3 Misko Pit (XL) 4. baltrekk (L) 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy 11. anbeast 12. Johann 13. ghostdog (L i vecera) Dolaze sa mnom još neke Gladne Vrane iz Zaječara ali nisu na forumu: - Elvis - Nikola - Ivica - Boban - Max - Žika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 16, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.... Samo mi morate reci da li i spavaju i jedu u karauli ili ne? Moram to da znam zbog organizacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 17, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Juče se vratih sa puta i sad tek čitam temu. Evo dve slike za informaciju. Cena od 500din za noć uključuje korišćenje kupatila, struje i klope sa domaćinima, jutarnja kafica i rakica uključeni u cenu. Motor sam parkirao kod njih u dvorište ali i preko puta ima mesta za nekoliko, da ne kisnu. Ja sam im već najavio da će im zvrndati gomila motora po selu i zovite da se najavite za noćenje. Ovi imaju malu dvokrevetnu sobu i još jednu veću. U selu ima još tri kuće koje izdaju ali njihove telefone nemam.Svakako pitajte ispred prodavnice ili bilo koga tamo. edit - još jedna vrlo važna napomena !!! VIP mreže tamo nema, preko dana uglavnom uopšte a noću samo ponegde bugarski roming. MTS šljaka odlično u selu, dok se ne krene prema Tupavici i Arbinju makadamom, onda samo ponegde prošarano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to trazio za buraza, koji ce sa lepsom polovinom, nevezano za nas da ide u to vreme....inace u karauli imam sasvim dovoljno komfora i mesta za endurase. Hvala , puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E da, za majcu, meni XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit (XL 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy (XL) 11. anbeast 12. Johann 13. ghostdog (L i vecera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan U koliko se planira polazak iz Brloga, da znam da dodjem malo ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel se dogovorila konacna cena... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se iskljucivo vozi klasicni soft enduro, makadamskim I slicnim sumskim putevima kuda idu motori ogromnih gabarita, Belopalanacka hard enduro ekipa nema sta da trazi. Mi ce mo biti na Staroj sutra I prekosutra ali u nasem stilu, pa ko je zeljan ekstremnog hard endura moze da nam se pridruzi...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Posto se iskljucivo vozi klasicni soft enduro, makadamskim I slicnim sumskim putevima kuda idu motori ogromnih gabarita, Belopalanacka hard enduro ekipa nema sta da trazi. Mi ce mo biti na Staroj sutra I prekosutra ali u nasem stilu, pa ko je zeljan ekstremnog hard endura moze da nam se pridruzi...pozzz Nije li smisao voznje na Staroj planini i druzenje sem voznje ili je vasa ekipa toliko tehnicki iznad ostalih da vam je glupo druziti se i pricati sa njima ....soft endurasima mislim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da Vam se izvinem za ovaj put. Žao mi je što neću upoznati ekipu. Lep provod želim i još lepšu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...