sasa umag 11 Napisano Februar 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan molim da glasaju iskljucivo clanovi klubova ili slicnih organizacija ali komentari su pozeljni od svih clanova foruma bez obzira na clanstvo u nekom klubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ovde ne treba da odgovaraju clanovi,nego zvanicni predstavnici.ja sam clan ali nisam kompetentan da dam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan clanovi koji su nekom moto klubu ,naravno ako taj klub dobro funkcionira,znaju i svoje misljenje,a i misljenje svog kluba.A znaju i kakva je do sada bila situacija sto se toga tice. Nije bitna cifra koja bi se uplatila nego samo znak dobre volje. Tko ne zeli glasati ili mozda nije stavljena odgovarajuca opcija,ovdje uvijek moze reci svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u klubu sam stalno,znam svoje i misljenje kluba,ali ne mogu da odgovorim u ime kluba,mogu ali ne bi da slazem pa bude nesto sto ne treba posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako pogledam pitanja postavljena u glasanju,onda nemam razloga da postujem jer moj klub MK Valjevo nema ambicije,bar za sada,da organizuje moto skupove. Ali,ako pogledam naslov teme onda mogu da kazem da ce MK Valjevo ucestvovati u svim himanitarnim akcijama,kao sto je ucestvovao 26.01.2008. u akciji dobrovoljnog davanja krvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan molim da glasaju iskljucivo clanovi klubova ili slicnih organizacija ali komentari su pozeljni od svih clanova foruma bez obzira na clanstvo u nekom klubu Pitanje je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan molim da glasaju iskljucivo clanovi klubova ili slicnih organizacija ali komentari su pozeljni od svih clanova foruma bez obzira na clanstvo u nekom klubu Pitanje je?? Izvinjavam se nisam video pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...