djole majstor 12 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Interesuje me kakva su vasa iskustva u vezi yamahe dt125r i honde crm125 mane prednosti, da li se kvare, kako idu, koji se bolje pokazao. Posto planiram da pazarima jedan od ova dva motora. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto znam da je CR jaci od Dt, neznam kolko tacno ima konja i dosta je po meni bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan jeste to sam i ja video da je crm jaci, ali ne znam koji se bolje pokazao u svakom slucaju hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj oba ,pa ce ti srce reci sta je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan dt ima ovde kod mene u gradu i mogu da ga probam, a crm nema i ne mogu da ga probam oba su dobra motora samo me zanima koji se bolje pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...