dvlns 14038 Napisano Jul 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kozni kombinezon mozda bih radije jednodelni ali ni dvodelni ne iskljucujem. Ne bih neki 100 god star i saren kao papagaj (citaj Rossi ). Velicina jbm li ga probao neke 52 ali i 54 i koliko vidim zavisi od proizvodjaca ali tu negde 52 verovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Navak je chudo Ima na kp dosta kombinezona, baci oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Jul 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Charlie gled'o sam ali da pokusam i ovde mozda neko ima nesto dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo tvoja velicina.Gerikenov-hurican Dvodelni je ima i slajdere.Ako ti Mladenovac nije daleko provozaj se pa da probas. Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugar u Backoj Palanci ima nove Dainese, kaze da bi dao povoljno, jedino sto su zeleno-belo-plavi,Kawasaki boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Jul 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad s obzirom da vozim hondu nije bas da mi odgovara a sa druge strane ko zna (nadam se da nigde ne pise Kawasaki. Iz NS sam pa bh ilako mogao da dodjem da vidim samo daj neki broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 27, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze vidim da je Alabaj iz Kraljeva dobio dosta dobrih , mozes ka naci na KP ili fejsu. Ako ti treba broj pisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...