HoochieMan 30 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ulje za scottoiler, po mogućstvu crveno, Beograd 060 4900 441 Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Probao kod uvoznika /zastupnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima plavo, šalje iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 8, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan у делти, црвено око 250дин сам куповао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12740 Napisano Avgust 8, 2014 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da je 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 8, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan ostala mi je i faktura u F800, mogu proveriti ali tako neka cifra je bila, i meni je bilo cudno, full pakovanje, BMW oznake, siva boca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...