DaliborBP 1243 Napisano Jul 26, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo pametno! Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jul 26, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom! Vreme nam bas i nije naklonjeno, za drugi dan kad cemo biti na Grossglokneru predvidja se sneg i temperatura 3-7 stepeni... Ali jesmo li bajkeri ili smo p....? Ma to je super. Pre dvadeset dana tempreratura bila -2 i padao sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 27, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom! Vreme nam bas i nije naklonjeno, za drugi dan kad cemo biti na Grossglokneru predvidja se sneg i temperatura 3-7 stepeni... Ali jesmo li bajkeri ili smo p....? Ma to je super. Pre dvadeset dana tempreratura bila -2 i padao sneg Pa to ti kazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan GG danas. Ko želi, može pratiti u živo. http://www.grossglockner.at/en/service/grossglockner-auf-einen-blick/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pisem sa GGa, iz restorana na vrhu. Vreme je perfektno, za kratke rukave. Bolje ne moze. Ako napadate sa severne strane, prodjite istocnom obalom jezera na vrhu. Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam bio u Ljubljani. Iskreno, mislio sam da je to mnogo vece i da ima vise robe. A i cene im nisu nesto bas povoljne. Mada sam isao i za Nemacku i mogu vam reci da i u Polu i u Louisu nema bas nesto robe. Ima, ali nije to to. Najbolja kupovina robe preko je na pocetku sezone, tada ima bukvalno sve. Izvinjavam se na off-u i zelim svima lepe i suve puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio u Louisu u Grazu, ogromno je i ima sve. Sreo bajkere iz Slovenije koji su mi rekli da kupuju tu, a ne u TCu. Mada u TC imaju Eska rukavice koje su mi 3 klase ispred bilo cega u Louisu, kao i TCX obucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa krenula iz Ljubljane. :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 29, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ekipa, ne mogu na sliku da stanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dule kam gi koferi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 29, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan tilmmelsjoch danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 29, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Grossgloknera! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 30, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Chekirali i Stelvio! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Jul 30, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Milina ! uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Jul 31, 2014 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEEEEE brate burazeru creative biker-u ove slike sa Stelvia me podsecaju na moj medeni mesec 2012. Pozdrav iz daleke Kanade. Jos radim na tome da pazarim motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 5, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ova avantura je manje, vise uspesno okoncana tako da zvanican putopis krece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 5, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dan prvi - Ponedeljak 28.07. Dogovor je da se Dule i ja nadjemo u 9 sati i odemo u stampariju po majice koje smo ranije narucili. Ja stizem koji minut pre 9, Dule dolazi tacno na vreme. Supruga me zove i kaze da sam zaboravio tablet koji mi inace sluzi i kao navigacija... Cekamo je da nam donese, pocinje lagana kisica, napetost pred polazak je prisutna. Tablet stigao vrlo brzo, odlazimo po majice, malo lutamo ali ipak nalazimo stampariju. Zadovoljni smo majicama ali ih i pored toga nismo nijednom obukli zato sto nismo stigli da ih operemo a imale su veeeoma neprijatan miris, od stampanja verovatno... Plan je da se u 10 nadjemo sa Stevanom i Mikijem na Mol pumpi, poslednjoj pre Hrvatske granice, posto oni krecu iz Novog Sada. Izlazimo na autoput kod Dusanovca, krece sve jaca kisa, na Gazeli pljusak, mokri smo za minut! Stajemo na Daki petrol pumpi posle Gazele i ja oblacim goretex postavu posto je nisam obukao jer je bilo suncano jutro a Dule oblaci kisno odelo. Krecemo dalje, pljusak je strahovit! Izlazimo iz Beograda a od kise ni traga ni glasa. Stizemo na dogovoreno mesto sa malo zakasnjenja, ova dvojica zbunjena sto smo mokri, oni nisu videli ni kap kise, pijemo kafu i krecemo svi ka Zagrebu, prvi put formiramo kolonu, neka toplina se siri oko srca ali istovremeno i bojazan, niko ni sa kim nije presao ni metar zajednicki, to se kasnije pokazalo kao mali i povremeno malo veci problem posto nisu postovani osnovni postulati voznje u grupi, istovremeno dolivanje goriva, planirane i zajednicke pauze... O tome necu dalje pisati posto ne zelim da skrajnem putopis na drugu stranu iako mi je to jako smetalo. Uglavnom druzenje je bilo na cak visokom nivou, lako smo se dogovarali oko bitnih stvari, zajednicko ispijanje piva posle zavrsene dnevne ture nam je najbolje islo!!! Granicu prelazimo brzo, vozimo dobro poznatim i veoma dosadnim autoputem, svi uglavnom imamo slusalice u usima i slusamo muziku kako bi nam brze proslo vreme na autoputu. Pravimo pauzu za dolivanje goriva, osvezenje na Ina pumpi. Vadim fotoaparat i nastaju prve fotografije odmor u hladovini Nastavljamo dalje, ispred Zagreba krece kisa koja se pretvara u jak pljusak. Stajemo ponovo na pumpu ispod nadstresnice, gledamo u nebo i razmisljamo da li oblaciti kisna odela ili sacekati. Odlucujemo da sacekamo i posle dvadesetak minuta se ispostavi da smo bili u pravu, kisa staje. Nastavljamo, granicu sa Slovenijom prelazimo brzo, kupujemo vinjete, 7.5 eura za 7 dana. U Sloveniji na autoputu vec ima krivina pa nije toliko dosadno. Stizemo u Ljubljanu. Odlazimo u TC Motoshop da ga obidjemo kad smo vec tu a i da Stevan kupi moto pantalone. krece razgledanje opreme i cena bivsa ljubav u novom, ne bas lepom ruhu... Stevan pronalazi odgovarajuce pantalone, cena je mislim oko 135 eur, dobija znacajan popust i placa ih oko 98 eur. Zadovoljni krecemo u pronalazenje smestaja koji je bio kod naseg kolege Jake. Voznja kroz Ljubljanu vrlo spora, semafori su na 100 do 200 metara i nema zelenog talasa, stalno stajemo i vec se desava da poslednjeg u koloni uhvati crveno svetlo pa ga cekamo. Oblaci su potamneli, deluje da ce svakog trenutka krenuti kisa. Stizemo na odgovarajucu adresu, Jaka nas ceka kolima kilometar ranije i sprovodi do smestaja. Smesteni smo u prelepom mikro naselju u kojoj komsije iliti susjedi funkcionisu besprekorno, tu je cela Jugoslavija u malom, ljubazne komsinice nam kuvaju kafu i cakulaju sa nama Jaka nas obavestava sta nas ceka sutra i opisuje svoje mnogobrojne avanture sa kvadom. motori su smesteni na 5 metara od nas posle ispijanja kafe Jaka nas vodi kolima do hipermarketa gde se snabdevamo za veceru i pivom naravno. Na kasi problem, Jaka insistira da plati ceo racun, nastaje ubedjivanje ali kasir je rekao da ce poslusati njega posto je stariji... Inace smestaj kod njega je bio besplatan a na kraju i hrana jer je insistirao na tome da nas ugosti do kraja. Bilo nam je veoma prijatno i prvi dan je uz pivo i pricu uspesno zaokruzen. Koristim priliku da se u ime nas cetvorice i ovde zahvalim Jaki na gostoprimstvu koje je bilo iznad svih ocekivanja! Jaka Limited Edition Ujutru ustajemo u 7 i spremamo se za predstojeci dan, cilj je osvajanje Grossgloknera. Pakujemo opremu i oko 9 krecemo, Jaka nas slika na polasku. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 5, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan I ti bas prvi u redu za cakulanje, hhhhhmmmmm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Aaauuuuu ocu i ja sa vama Srecan put i lep provod, cekamo dalje slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 5, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan I ti bas prvi u redu za cakulanje, hhhhhmmmmm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 5, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mesto za obilazak drugog dana je Villach i Louis naravno. Velika grupa motociklista od 4 motora je uspela da se ispred iskljucenja za Villach razbije, totalno neprimetno u dve manje od po dva motora... Nalazimo se svi na srecu ispred Louisa, jedino sto me je interesovalo da kupim bile su kisne navlake za rukavice. Obracam se radnici i ona me vodi do rafa gdem stoje iste, u rafu nema nijedne, prodale se... Kolege kupuju aktivan ves i nastavljamo dalje prema Grossglokneru. Vreme je kilavo, kisa cas rominja cas pada cas je nema uopste. Nizu se predeli sve lepsi od lepseg. Trava svuda pokosena na istu duzinu i cini mi se iste nijanse, fascinirani smo prirodom i urednoscu! Stajemo u nekom malom mestu da obucemo kisna odela posto izgleda da ce krenuti da pada jacim tempom. Krecemo dalje, navogacija me vodi prema Grossu uzanim puticem sirine 1,5 - 2 metra, saobracaja na tom putu skoro da nema. Penjemo se uzanim serpentinama. Na jednom prosirenju stajemo da skinemo kisna odela posto kise nema otkad smo ih obukli. Koristimo momenat za par fotografija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 5, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sa tog uzanog putica izlazimo pravo pred rampu na kojoj se kupuje propusnica za Grossglokner, cena 24 eura! Dobijamo i nalepnicu za taj novac! Krece vijugav put ka vrhu, divan ali nazalost veoma mokar i klizav, kisa ponovo pada. Stajemo na pola puta do vrha da napravimo par fotografija posto je sve iznad u magli. Penjemo se dalje ka vrhu, prolazimo kroz tunel, ispred nas je sneg i magla, hladno je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ја прокувао у стану, а гледај ово Свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...