Mediterraneo 1803 Napisano Jul 17, 2014 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hello Titty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Jao te crnacke buse turbo/nitro mi nikako nisu jasne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 18, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za Buse me ne cudi, nagledao se, negde je nesto vise zastupljeno pa tako i u nasem okruzenju cudio sam se recimo sto nisam mogao u nekim drzavama od R-ova da vidim nista drugo a navikao da kod nas se vozi sve nesto svasta, ili negde uglavnom BMW G-Sovi i tek po koji drugi... Nego da pitam, posto nahvali ovu Albaniju i siptariju, kako ste se tamo sporazumevali? I koliko vidim na slikama i u Albaniji i u Grckoj skoro nigde nikog od kupaca na plazama, da li je to ono hladno more u pitanju ili je slikano u neki cik zore pa..? U pitanju je bio tek sami pocetak sezone (da ne kazem predsezona), prvi vikend u junu, pa je ljudi na plazama bilo tek adekvatno terminu. Ja sam se kupao, voda je bila ledena. Sto se tice sporazumevanja, malo na engleskom ko zna, a ko ne zna na "telesnom"...u svakom slucaju nije problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme vas je baš poslužilo…. Super !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da neko ode i tamo gdje par godina unazad ramisljam da odem. Steta sto je pocetak sezone kupanja. Inace sve 5!!! Svaka cast i hvala na trudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, svaka cast ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 4, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisano sa puno fotografija. Podsjetio si me ovim putopisom na moje proslogodisnje putovanje preko Albanije , Makedonije do Meteora i Krfa . Vracali smo se preko Albanije i nocili u Valoni. Odlican putopis si sastavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, prisetio sam se mog putovanja do Krfa 2009. Kastorija je takodje na mene ostavila jako lep utisak. Svaka cast, dobra putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično napisano doktore! Nisam nešto ljubitelj ovakvih skupova, ali predeli, kroz koje si prošao, su fenomenalni! Posebno mi se svideo put oko Mavrova. Kad se budem uputio prema Ohridu, sigurno ću tuda ići... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Avgust 6, 2014 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisan putopis. I ovu rutu cu da dodam na listu zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlično napisano doktore! Nisam nešto ljubitelj ovakvih skupova, ali predeli, kroz koje si prošao, su fenomenalni! Posebno mi se svideo put oko Mavrova. Kad se budem uputio prema Ohridu, sigurno ću tuda ići... Ovaj put preko Mavrova je fenomenalan, zaista ga vredi proci. U sustini, vredi malo i obici okolinu, posto ima sta da se vidi, ali nekako se uvek dotle nakupi kilometara, tako da ne preostane vremena za razgledanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...