Peki 1215 Napisano April 14, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali vi to ili ne ja sam bio ubeðen sve do pre 10min da 15. pada u nedelju, i super uklopio neki sitni posliæ u subotu pre podne, nezaobilazni deèji roðendan oko ruèka, lickanje motora po podne i vožnja u nedelju. :cry: :cry: Lepo vreme i puno zezanja na sutrašnjem okupljanju prijateljima sa foruma želi... Peki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje stoji da se "blokovi" okupljaju u 11 kod kafica u trznom centru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 14, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje stoji da se "blokovi" okupljaju u 11 kod kafica u trznom centru? Aha, tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cool... Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan nazalost moja radna subota :shock: ... lep provod i jedva cekam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 14, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor jos uvek na transplantaciji masine, tako da :whyme: U svakom slucaju, bice jos prilika. Cak sam hteo i kolima da idem, ali posto nema rostilja, .... Ispropagirajte nas najbolje sto mozete, i naravno, lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bjorka 0 Napisano April 14, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim posle duuuuugo vremena! Zao mi je sto necu biti sa vama na toj prvoj BJB voznji (tj. skupu) ali razlozi su veoma opravdani. Zelim vam lep provod i jos lepse vreme. :frog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Radim, od 10-22, tako da propusstam, pun tuge i bola, no svima zzelim dobru vozznju i da mi pratite Endurca dok sam odsutan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 15, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dok ovo kuckam i sjedim u ofisu, drmam nervozno koljenom i razmisljam kako banjarite sad putem.... djevojke i momci, lijepo se provedite i upoznajte, pa kad bude zvanicni BJB susret mislim da cu prec ove 500KM i posjetit vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam stigao sa BJB skupljanja. Mogu vam reci da je bilo mnogo dobro i da ovoga puta nemam nikakvih zamerki. Malo je falilo da se ja i Paun ne nadjemo sa BJB ekipom na Avali posto smo kasnili zbog problema sa vremenom jer mi kad smo dosli oni su se spremili da krenu u kafanu "Cetiri vetra" (cini mi se da se tako zove) na Ibarskoj magistrali. Nismo se vise zadrzavali vec smo odmah krenuli. Na zalost, bio je jedan pad (Misa_ZXR, clan ovog foruma) :cry: ali srecom nije nista opasno. Stigli smo u kafanu na rucak, ovog puta smo spojili stolove, svi sedeli zajedno i zauzeli nekih 80% kafane. Klopa je bila super, hasali smo, popili po neko pice, sedeli jos malo, pricali i povratak kuci. Sve u svemu mislim da bi ovakva okupljanja trebala malo cesce da se organizuju. P.S. Naravno, ima i slika. Trenutno mi USB nije tu i nece biti do ponedeljka pa ce verovatno neko drugi da ih postavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malopre stigoh kuci i (mada nisam ostao do kraja) mogu da kazem da je bas bilo dobro. Ovo mi je inace prvi "moto skup" i prva grupna voznja koje sam se moram priznati malo pribojavao (malo mi je bilo frka kad smo u onolikoj grupi krenuli )... Pozdrav svima koji su bili, stvarno ste ok likovi Par puta sam nasumicno skljocnuo aparatom, pa evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 15, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jeee kako mi je krivo sto nisam bio... Ali motor mi jos nije gotov....Tek sutra prepodne... :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 15, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, uskoro cu slike da okacim. Dosta je bilo motora (oko 25) i jos vise ljudi, a dobre volje je bilo na pretek Sve u svemu, bilo je bas bas lepo... Do Avale smo se malo pogubili i nismo isli svi zajedno vec u grupama, ali smo zato od Avale do kafane '4 Vetra' isli svi zajedno. E to je bio prizor! Prikljucilo nam se par motorista usput, a bilo je ljudi koji su dosli iz NS-a (Divvy ako se ne varam ). E sad je red da organizujemo ovo opet, al sa nasom klopom, mjuzom i jos nekim stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eto, ja sam imao neodlozne obaveze u to doba (svake subote ustvari u to doba) ali nekim pukim slucajem i ja sam se sreo sa delom ekipe i to bas danas, sasvim slucajno. Bese mi zaista drago iako je opet splet okolnosti sprecio da se danas lako duze druzimo ali bice prilike svakako. Inace, ko vozi chopper na slici, crveni, i koji je u pitanju, ne vidim bas jasno...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim BJBovcima!!!!!! Bilo je super, odlicna ekipa, veselo, interesantno, dobra klopa, sampanjac , odlicna voznja do kafane na ibarskoj magistrali i nazad (inace smo spontano otisli tamo). Slike kacim sutra, imam i nesto video materijala koji cu prebaciti u DivX pa okaciti takodje. Voleo bih da razmenim slike i filmice sa onima koji su takodje slikali. Interesuju me posebno filmici u toku voznje koje ja nemam jer Slaki nije mogla da krene pa nisam imao suvozaca. S kim mogu da se dogovorim za razmenu? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 16, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan pa dajte jos slika za nas koji nismo mogli da dodjemo... :roll: P.S. imam jednu sugestiju: ubuduce bi ovakve happening-e trebalo praviti u nedelju , jer ima dosta nas koji subotom radimo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A kiša u nedelju??? Skup je bio EXTRA, prijatno sam iznenadjen i odzivom i raspoloženjem, a biæe i novih poslovnih poznanstava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je skup prosao izuzetno, i bilo mi je drago da upoznam i licno ljude sa ovog foruma. Ceo BJB skup je bio veoma uspesan, zao mi je samo sto sam morao da propustim rucak u 4Vetra. Veliki pozdrav svima koji su mogli doci i poziv drugima da nam se pridruze na nekom sledecem BJB okupljanju! :biker: :jos_piva: :fcab: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano April 17, 2006 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tako znaèi - 4 vetra, a ja vas tražim po Avali. Pojeo sam se k'o mlad mesec kad sam shvatio da vas nema gore, a ja nemam ni jedan broj telefona. Šta da se radi, nadam se skorom viðenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano April 17, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da sam prodzaravao sistem za gorivo, karb i ostalo, a imao nesto obaveza, pojavio sam se samo na parkingu da se druzim sa ekipom i upoznam novo drustvo koje do sada nije dolazilo....Na Avali verujem da je bio super provod. u to ime evo slike najlepsse bajkerke, s mob-a dodusse s obzirom da mi digitalni "swims with the sharks" (iliti poliven je vatrenom vodom). Minche je ko lutka, shaban u prvom planu kvari sliku al a`jd ... PS dobro pogledajte velicinu coveka u pozadini sa mobilnim na uvetu koga nije iz istog vadio sve do polaska na Avalu i pogodite tko je:) Svaka cast, pravi muskarac a tek motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 17, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan u to ime evo slike najlepsse bajkerke' date=' s mob-a dodusse s obzirom da mi digitalni "swims with the sharks" (iliti poliven je vatrenom vodom). Minche je ko lutka, shaban u prvom planu kvari sliku al a`jd ... :oops: :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 17, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika... Ekipa se skuplja na parkingu iza Arene Na putu do Avale... Na Avali Krecemo do kafane '4 Vetra' na klopu Na zalost, Misa_ZXR je pao prilikom spustanja sa Avale... Kamencici na putu su ucinili svoje Sjajne slidze grupe koja je otisla do kafane Izlazimo na Ibarsku... Bilo je i ljudi koji su nam se prikljucili U kafani... Parkirani motori Klopa, klopa... mmmm Eto. Ko nije dosao, sad vidi sta je propustio Za sledeci put cemo organizovati nasu klopu, pice i jos ponesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan PS dobro pogledajte velicinu coveka u pozadini sa mobilnim na uvetu koga nije iz istog vadio sve do polaska na Avalu i pogodite tko je:) Svaka cast' date=' pravi muskarac a tek motor [/quote'] Hehe, uvacen na delu! Sve priznajem, otkrivao sam nase polozaje protivnickim snagama Inace, zao mi je za Misinu Kawu, znam da je ne tako davno bio lepo ofarban ceo a sad mi se cini da su plastike bas opako udesene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 17, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, bilo je jos fotoaparata, dajte slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...