kalmaregon 7 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Svima! Kupujem ovakve trakice za felne (crvene boje) . Ako neko zna gde bih mogao da nabavim neka mi odgovori, posto na netu nisam nasao... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 14, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan maxmoment, motomania... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je jeftinije da odes kod bilo kog firmopisca ili nekog ko se bavi izradom reklama i da ti na cuter-u isece, u kojoj zelis boji i debljini, samolepljivu foliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i da LucyVladano isto drzi trakice. Pogledaj imas i temu u motoberzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 15, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan limundo/kupindo/kupujem-prodajem .. moze se naci dooosta jeftino.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam svuda, ali imaju samo one od 4 dela... Ovakve namotane crvene nigde, samo druge boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima na kupujemprodajem u koturu ..sad video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima koliko znam i u LavAutu, bas te Lampa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam, hvala vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...