Joca_GS 185 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zdravo jos jednom! I ove, kao i prosle godine trazim saputnike koji bi mozda isli na jos jednu turu sa nama. Prosle godine je sve to izgledalo ovako: Sto se ove godine tice, zamisljena je jos jednom tura povodom 100-godisnjice I svetskog rata. i karta za ovu godinu izgleda ovako: Dosta manja zar ne? -Jedini razlog su vreme i finansijska sredstva grupe nazalost, ali verujem opet dosta interesantna, sa dosta lepih i fantasticnih mesta, probranih ubacenih u ovogodisnji avanturisticki zadatak za obilazak. Pa evo plana puta za ovu godinu (13 dana) i on izgleda ovako: I dan: Valjevo-Bitola (600km) II dan: Bitola-Kajmackalan-Solum (290km) III dan: Solum-Zejtinlin-Uranopolis (150km) IV dan: Uranopolis-Hilandar V dan: Hilandar-Uranopolis VI dan: Uranopolis-Meteori (380km) VII dan: Meteori-Atina (370km) VIII, IX dan: Atina X dan: Atina-Igumanica-Krf (465km) XI dan: Krf, ostrvo Vido XII dan: Krf-Sarande-Ulcinj (405km) XIII dan: Ulcinj-Valjevo (370 km) Eto to je plan od 13 dana za ovogodisnju turu. Jos jednom odradjena je logistika sto se smestaja tice, liste hotela itd... Tura startuje 13. septembra Voleo bih da nam se jos ljudi prikljuci u ovogodisnjem putovanju, koje za sada startuje sa dva coveka: 1. Dragan Vicentic - Honda Varadero 1000 2. Drajic Jovan - BMW 1200 GS Adventure 3. Ajmo ljudi, upisite se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vicentic Dragan - Honda Varadero 1000 2. Joca GS - BMW 1200 GS Adventure 3. Marko011 - Yamaha Fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Eto to je plan od 13 dana za ovogodisnju turu. Jos jednom odradjena je logistika sto se smestaja tice, liste hotela itd... Tura startuje 13. septembra Voleo bih da nam se jos ljudi prikljuci u ovogodisnjem putovanju, Okvirni troškovi za par? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Komso! Sracunali smo se na 500 eura i jos 500 da ponesem za svaki slucaj, kao i svaki put. Tako ja radim, mada putujem sam na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juliet 1 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brcko Motocikl: Honda nt700 deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se prikljucio vrlo rado ako me primate u ekipu, naravno,do kad je rok za potvrdu?U septembru dolazim na odmor ali tacan datum jos neznam,do pred kraj Avgusta cu sigurno znati datum dolaska.Ako moze kontakt od Organizatora radi detaljnijeg dogovora(mejl,skype......). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se prikljucio vrlo rado ako me primate u ekipu, naravno,do kad je rok za potvrdu?U septembru dolazim na odmor ali tacan datum jos neznam,do pred kraj Avgusta cu sigurno znati datum dolaska.Ako moze kontakt od Organizatora radi detaljnijeg dogovora(mejl,skype......). Pozdrav Naravno druze! Problem je sto je potrebno da se ljudi koji bi isli sto pre odazovu iz prostog razloga...HILANDAR... mesta moraju ranije da se jave, kako za brod, tako za prenociste. Bio bih ti zahvalan u koliko bi mogao u sto kracem roku da potvrdis. Skype nickname: Joca_transalp email: DrajicJ@velesstroy.com Telefon ce mi biti aktivan tek posle 10 septembra posto sam u inostranstvu trenutno. Poslacu ti broj telefona drugara koji ide sa nama, sve sto te interesuje mozes takodje njega pitati. Bicemo u kontaktu, hvala na interesovanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juliet 1 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brcko Motocikl: Honda nt700 deauville Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam takodje daleko od kuce druze pa cemo telefon koristiti nekad u septembru a do tad mail i skype.Trudit cu se da budem regularan u svakom slucaju. Zahvaljujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se ekipa i moze se reci OFORMILA, to bi bilo to, ostalo je cisto da izbacim pre polaska neke od nuznih informacija, a kada izvezemo, nadam se iskreno da ce pasti jedan sjajan video-putopis. Dragan Vicentic - Honda Varadero 1000 Joca GS - BMW 1200 GS Adventure Marko011 - Yamaha Fazer Juliet - Honda nt700 Deauville Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se ekipa i moze se reci OFORMILA, to bi bilo to, ostalo je cisto da izbacim pre polaska neke od nuznih informacija, a kada izvezemo, nadam se iskreno da ce pasti jedan sjajan video-putopis. Dragan Vicentic - Honda Varadero 1000 Joca GS - BMW 1200 GS Adventure Marko011 - Yamaha Fazer Juliet - Honda nt700 Deauville Jel to znaci da je kasno za jos nekog da se prikljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije kasno samo sada nije moguce zakazati trajekt za HIlandar tako da bi pokusali eventualno na licu mesta da nadjemo resenje ili eventualno da se taj dan preskoci. Pozdrav druze, ako si eventualno ZA, pisi pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepir 2 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali je kasno da vam se i ja pridruzim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Dali je kasno da vam se i ja pridruzim ? Joca je u inostranstvu tako da verovatno zbog toga nije odgovorio, a ima jos sanse da potvrdi ko hoce da ide zadnji rok za prijavu je 29.08.2014. do 14h. Telefon za prijavu je 0658417787 Dragan Valjevo ,a mislim da imaju 2 slobodna mesta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Dali je kasno da vam se i ja pridruzim ? Joca je u inostranstvu tako da verovatno zbog toga nije odgovorio, a ima jos sanse da potvrdi ko hoce da ide zadnji rok za prijavu je 29.08.2014. do 14h. Telefon za prijavu je 0658417787 Dragan Valjevo ,a mislim da imaju 2 slobodna mesta. Pozdrav Mislim da i vas dvojica morate da potvrdite kod Dragana Marko011 - Yamaha Fazer Juliet - Honda nt700 Deauville Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...