kosooki 1317 Napisano Jul 25, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - L 5. Bimba - XXL 6, Bojan (Za kraljicu i drustvo) - XXL 7. Popsy - XXL & S 8. Azikic - XXXl :-) 9. Vanda - XL 10. Johannes Frentze -L 11. Moritz Stentzel - L 12. Popović Dušan - XXL 14. Slavko Minić - XL 15. Srećko Minić - L 16. Mihajlo Minić - XL 17. Andro Šukar - L 18. Uki - L 19. Branko -L 20. Ivan Kovačević - XL 21. Marko - XL 22. Ignjat -XL 23. Slavko Pišta - XL 24. Fica -XL 25. Zvezdan -L 26. Gago - XL 27. Anka -M 28. Nikša - L 29. Šaki - XL 30. Dejan Pantović - XL 31. Andrić Spasoje - XL 32. Pendić Ljubinko -XL 33. Radonjić Darko - XL 34. Jović Miroslav - XL 35,36. Radiša (Svrljig) - 2 osobe 37. Strahinja Čupović - XL 38. Marjan Dugalić -XL 39. Jelenković Dragan XL 40. Gerga - XXl 41. Leon - XL 42. Aca - XL 43,44. Minja -M i Goran - XL 45. Srle -XL 46. Sremac - XL 47. Boban Anđelković - L 48. Zoran Nikolić - XL 49. Kule - L 50. Džosa SM - XL 51. Boki SM - M + Fruškogorac pod znakom pitanja (a on je XXL) 52. Mile Jevtić (lemy) - L 53. Srdjan (Moto Rooster) - 2 osobe - L i XL 54. Kalaba -XL 55. Šiki - XL 56. Cile Sd - XL bi trebalo 57. Milan (Free) + Ana - XL + M (još uvek pod znakom pitanja) 58. cedax - M 59. B@ne - L 60. profesorkosmosic (Vukašin) - XL 61. LeDu 77 - XXL *Prijavljujem se sa malim zakasnjenjem .... 62. Stefan KTM SM - M 63. kosooki (Dule) Freewind - L (Stefan i ja imamo obezbedjen smestaj na Odvracenici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam GPX fajl otvorio tako sto sam ga samo prevukao u Google earth,to na kompu a na ostalim uredjajima nisam ni pokusavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Jul 25, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - L 5. Bimba - XXL 6, Bojan (Za kraljicu i drustvo) - XXL 7. Popsy - XXL & S 8. Azikic - XXXl :-) 9. Vanda - XL 10. Johannes Frentze -L 11. Moritz Stentzel - L 12. Popović Dušan - XXL 14. Slavko Minić - XL 15. Srećko Minić - L 16. Mihajlo Minić - XL 17. Andro Šukar - L 18. Uki - L 19. Branko -L 20. Ivan Kovačević - XL 21. Marko - XL 22. Ignjat -XL 23. Slavko Pišta - XL 24. Fica -XL 25. Zvezdan -L 26. Gago - XL 27. Anka -M 28. Nikša - L 29. Šaki - XL 30. Dejan Pantović - XL 31. Andrić Spasoje - XL 32. Pendić Ljubinko -XL 33. Radonjić Darko - XL 34. Jović Miroslav - XL 35,36. Radiša (Svrljig) - 2 osobe 37. Strahinja Čupović - XL 38. Marjan Dugalić -XL 39. Jelenković Dragan XL 40. Gerga - XXl 41. Leon - XL 42. Aca - XL 43,44. Minja -M i Goran - XL 45. Srle -XL 46. Sremac - XL 47. Boban Anđelković - L 48. Zoran Nikolić - XL 49. Kule - L 50. Džosa SM - XL 51. Boki SM - M + Fruškogorac pod znakom pitanja (a on je XXL) 52. Mile Jevtić (lemy) - L 53. Srdjan (Moto Rooster) - 2 osobe - L i XL 54. Kalaba -XL 55. Šiki - XL 56. Cile Sd - XL bi trebalo 57. Milan (Free) + Ana - XL + M (još uvek pod znakom pitanja) 58. cedax - M 59. B@ne - L 60. profesorkosmosic (Vukašin) - XL 61. LeDu 77 - XXL *Prijavljujem se sa malim zakasnjenjem .... 62. Stefan KTM SM - M 63. kosooki (Dule) Freewind - L (Stefan i ja imamo obezbedjen smestaj na Odvracenici) 64. wanjamoto - XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - L 5. Bimba - XXL 6, Bojan (Za kraljicu i drustvo) - XXL 7. Popsy - XXL & S 8. Azikic - XXXl :-) 9. Vanda - XL 10. Johannes Frentze -L 11. Moritz Stentzel - L 12. Popović Dušan - XXL 14. Slavko Minić - XL 15. Srećko Minić - L 16. Mihajlo Minić - XL 17. Andro Šukar - L 18. Uki - L 19. Branko -L 20. Ivan Kovačević - XL 21. Marko - XL 22. Ignjat -XL 23. Slavko Pišta - XL 24. Fica -XL 25. Zvezdan -L 26. Gago - XL 27. Anka -M 28. Nikša - L 29. Šaki - XL 30. Dejan Pantović - XL 31. Andrić Spasoje - XL 32. Pendić Ljubinko -XL 33. Radonjić Darko - XL 34. Jović Miroslav - XL 35,36. Radiša (Svrljig) - 3 osobe xxl 37. Strahinja Čupović - XL 38. Marjan Dugalić -XL 39. Jelenković Dragan XL 40. Gerga - XXl 41. Leon - XL 42. Aca - XL 43,44. Minja -M i Goran - XL 45. Srle -XL 46. Sremac - XL 47. Boban Anđelković - L 48. Zoran Nikolić - XL 49. Kule - L 50. Džosa SM - XL 51. Boki SM - M + Fruškogorac pod znakom pitanja (a on je XXL) 52. Mile Jevtić (lemy) - L 53. Srdjan (Moto Rooster) - 2 osobe - L i XL 54. Kalaba -XL 55. Šiki - XL 56. Cile Sd - XL bi trebalo 57. Milan (Free) + Ana - XL + M (još uvek pod znakom pitanja) 58. cedax - M 59. B@ne - L 60. profesorkosmosic (Vukašin) - XL 61. LeDu 77 - XXL *Prijavljujem se sa malim zakasnjenjem .... 62. Stefan KTM SM - M 63. kosooki (Dule) Freewind - L (Stefan i ja imamo obezbedjen smestaj na Odvracenici) 64. wanjamoto - XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 26, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine sigurno ubacujem neki enduro u vozni park i dolazim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - L 5. Bimba - XXL 6, Bojan (Za kraljicu i drustvo) - XXL 7. Popsy - XXL & S 8. Azikic - XXXl :-) 9. Vanda - XL 10. Johannes Frentze -L 11. Moritz Stentzel - L 12. Popović Dušan - XXL 14. Slavko Minić - XL 15. Srećko Minić - L 16. Mihajlo Minić - XL 17. Andro Šukar - L 18. Uki - L 19. Branko -L 20. Ivan Kovačević - XL 21. Marko - XL 22. Ignjat -XL 23. Slavko Pišta - XL 24. Fica -XL 25. Zvezdan -L 26. Gago - XL 27. Anka -M 28. Nikša - L 29. Šaki - XL 30. Dejan Pantović - XL 31. Andrić Spasoje - XL 32. Pendić Ljubinko -XL 33. Radonjić Darko - XL 34. Jović Miroslav - XL 35,36. Radiša (Svrljig) - 3 osobe xxl 37. Strahinja Čupović - XL 38. Marjan Dugalić -XL 39. Jelenković Dragan XL 40. Gerga - XXl 41. Leon - XL 42. Aca - XL 43,44. Minja -M i Goran - XL 45. Srle -XL 46. Sremac - XL 47. Boban Anđelković - L 48. Zoran Nikolić - XL 49. Kule - L 50. Džosa SM - XL 51. Boki SM - M + Fruškogorac pod znakom pitanja (a on je XXL) 52. Mile Jevtić (lemy) - L 53. Srdjan (Moto Rooster) - 2 osobe - L i XL 54. Kalaba -XL 55. Šiki - XL 56. Cile Sd - XL bi trebalo 57. Milan (Free) + Ana - XL + M (još uvek pod znakom pitanja) 58. cedax - M 59. B@ne - L 60. profesorkosmosic (Vukašin) - XL 61. LeDu 77 - XXL *Prijavljujem se sa malim zakasnjenjem .... 62. Stefan KTM SM - M 63. kosooki (Dule) Freewind - L (Stefan i ja imamo obezbedjen smestaj na Odvracenici) 64. wanjamoto - XL 65. U-Rosh - L + S (malo sam zakasnio sa prijavnom zbog posla, nadam se da mozhe josh uvek) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze.Drago nam je da postoji ovoliko interesovanje.Svako je dobrodosao,izguracemo ovo kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... vec imamo tonu endurasa :lol: kolko sad tona endurasa ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Po konfekcijskim brojevima sa liste, rekao bih puno tona . Inace, godinama se ostrim za neku endurijadu i najzad sklopim kockice i prc. Juce na sirogojnu malo overim ledinu, tako da ni ja ni motor nismo bas kompletni . Stoga zasad smo Stefan i ja nazalost jako upitni za vikend. Postoji li opcija uplate kotizacije na licu nesta ako se ja oporavim i sredim tih par sitnica na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Po konfekcijskim brojevima sa liste, rekao bih puno tona . Inace, godinama se ostrim za neku endurijadu i najzad sklopim kockice i prc. Juce na sirogojnu malo overim ledinu, tako da ni ja ni motor nismo bas kompletni . Stoga zasad smo Stefan i ja nazalost jako upitni za vikend. Postoji li opcija uplate kotizacije na licu nesta ako se ja oporavim i sredim tih par sitnica na motoru? Moze i prijava i uplata kotizacije na sam dan dolaska.Kosooki memoj to da bude prepreka,ti se sto pre oporavi,motor vrati u funkciju i Ne idemo na izlozbu neko u sumu i planinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan "Sve znam, al na noge ne mogu", sto rece neki ortak jednom kad se napio . Polomio sam rucicu kvacila i retrovizor, a bez toga, posebno rucice, realno ne moze da se vozi . A vremena za sredjivanje tih stvari zbog licnih obaveza skoro pa ni malo. Sto se kotizacije tice, hvala sto nudite opciju uplate na dan dolaska. A i znacice nam takodje da ispratimo vremenske prilike jer smo obojica na totalno genijalnim gumama za blato Kako bilo, potrudicu se da se oporavim i popravim, da ispratim stanje sa padavinama (atmosferskim, dosta mi je ovih zemaljskih ), pa da se, bog da, gledamo u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEŠTENJE U VEZI UPLATE KOTIZACIJE I UČESNIKA KOJI DOLAZE SA PRIKOLICOM: DA BI SMO OLAKŠALI LJUDIMA SVI KOJI NISU UPLATILI KOTIZACIJU NA GORE NAVEDENI TEK RAČUN MOGU UPLATITI NA LICU MESTA U JOŠANIČKOJ BANJI.. UČESNICI SA PRIKOLICOM TREBA DA SE POJAVE U RAŠKI U PETAK DO 18 H DA BI OSTAVILI PRIKOLICE I VOZILA U GARAŽI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 28, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko si nam olaksao....ja ceo dan jurim nekog ko moze da mi izvrsi tu uplatu u posti... ja sam do uvece na poslu jbga. Sto se mene tice rezervisao sobu u Josanickoj banji....a tebi se javljam za Motel 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko si nam olaksao....ja ceo dan jurim nekog ko moze da mi izvrsi tu uplatu u posti... ja sam do uvece na poslu jbga. Sto se mene tice rezervisao sobu u Josanickoj banji....a tebi se javljam za Motel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko si nam olaksao....ja ceo dan jurim nekog ko moze da mi izvrsi tu uplatu u posti... ja sam do uvece na poslu jbga. Sto se mene tice rezervisao sobu u Josanickoj banji....a tebi se javljam za Motel E ,a slep sluzbu !! I za Vladu molim staze bez i jednog kamena !! Voli ih od prosle godine jbg a ne sme .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko si nam olaksao....ja ceo dan jurim nekog ko moze da mi izvrsi tu uplatu u posti... ja sam do uvece na poslu jbga. Sto se mene tice rezervisao sobu u Josanickoj banji....a tebi se javljam za Motel E ,a slep sluzbu !! I za Vladu molim staze bez i jednog kamena !! Voli ih od prosle godine jbg a ne sme .... Bato moj.... jesi afrikanac , al si mi toliko puta dizao STeneru ..da ne mogu da se naljutim na tebe i kad nisi u pravu. A da bi sprecio razbijanje kartera ...ja sam odlucio da krenem sa Hondom XR..... STeneru cuvam za ozbiljnije voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SimonP 0 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: ivanjica Motocikl: piaggio beverly 500, bmw 650 gs Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta se desi , kad uradis copy-paste 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem na istim gumama, sa Transalpom, trebalo bi da ide bez problema, samo da kisa ne padne Izgleda da sam mnogo traži . Vašno je da je veselo, idemo još 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - XL 2. VladaSD - XL 3. Aćimo - XXL 4. pera-s - L 5. Bimba - XXL 6, Bojan (Za kraljicu i drustvo) - XXL 7. Popsy - XXL & S 8. Azikic - XXXl :-) 9. Vanda - XL 10. Johannes Frentze -L 11. Moritz Stentzel - L 12. Popović Dušan - XXL 14. Slavko Minić - XL 15. Srećko Minić - L 16. Mihajlo Minić - XL 17. Andro Šukar - L 18. Uki - L 19. Branko -L 20. Ivan Kovačević - XL 21. Marko - XL 22. Ignjat -XL 23. Slavko Pišta - XL 24. Fica -XL 25. Zvezdan -L 26. Gago - XL 27. Anka -M 28. Nikša - L 29. Šaki - XL 30. Dejan Pantović - XL 31. Andrić Spasoje - XL 32. Pendić Ljubinko -XL 33. Radonjić Darko - XL 34. Jović Miroslav - XL 35,36. Radiša (Svrljig) - 3 osobe xxl 37. Strahinja Čupović - XL 38. Marjan Dugalić -XL 39. Jelenković Dragan XL 40. Gerga - XXl 41. Leon - XL 42. Aca - XL 43,44. Minja -M i Goran - XL 45. Srle -XL 46. Sremac - XL 47. Boban Anđelković - L 48. Zoran Nikolić - XL 49. Kule - L 50. Džosa SM - XL 51. Boki SM - M + Fruškogorac pod znakom pitanja (a on je XXL) 52. Mile Jevtić (lemy) - L 53. Srdjan (Moto Rooster) - 2 osobe - L i XL 54. Kalaba -XL 55. Šiki - XL 56. Cile Sd - XL bi trebalo 57. Milan (Free) + Ana - XL + M (još uvek pod znakom pitanja) 58. cedax - M 59. B@ne - L 60. profesorkosmosic (Vukašin) - XL 61. LeDu 77 - XXL *Prijavljujem se sa malim zakasnjenjem .... 62. Stefan KTM SM - M 63. kosooki (Dule) Freewind - L (Stefan i ja imamo obezbedjen smestaj na Odvracenici) 64. wanjamoto - XL 65. U-Rosh - L + S (malo sam zakasnio sa prijavnom zbog posla, nadam se da mozhe josh uvek) 66.Branko (Pavlica) 67.Jovica Jeftić 68.Simon 69.Svetolik 70.Veljko Češljarac 71 , 72 . Maxo - 2 osobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SimonP 0 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: ivanjica Motocikl: piaggio beverly 500, bmw 650 gs Prijavi odgovor kao problematičan SimonP XL...Svetolik XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko si nam olaksao....ja ceo dan jurim nekog ko moze da mi izvrsi tu uplatu u posti... ja sam do uvece na poslu jbga. Sto se mene tice rezervisao sobu u Josanickoj banji....a tebi se javljam za Motel E ,a slep sluzbu !! I za Vladu molim staze bez i jednog kamena !! Voli ih od prosle godine jbg a ne sme .... Bato moj.... jesi afrikanac , al si mi toliko puta dizao STeneru ..da ne mogu da se naljutim na tebe i kad nisi u pravu. A da bi sprecio razbijanje kartera ...ja sam odlucio da krenem sa Hondom XR..... STeneru cuvam za ozbiljnije voznje HONDA je uvek pravi izbor ali nikako da ukapirate ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 31, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se javim organizatorima da cu prikolicom do Brusa, pa ce burazer dalje da je otera u Brzece, a ja dolazim od Brusa , pravo u Josanicku Banju. Cisto da nemate obavezu snalazenja oko prostora za parkiranje moje prikolice i auta I da, nadam se da je ova Anamarija (ciklon) sprala malo golijsku prasinu.... a mozda nas doceka i neka barica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mene je prala ceo dan... sutra krece ekipa iz Pirota i Nisa ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan mene je prala ceo dan.. I mene na poslu, na kojem moram biti ceo vikend ... Podizanje dalekovoda za ispumpavanje Tamnave-Zapad... Izvinjavam se organizatorima ... Lep provod, drustvo ... Pazite na tenerase da se ne pogube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...