pera-s 434 Napisano Avgust 6, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna organizacija i jos bolja ekipa! Iako ce svima u secanju ostati pevaljka iz Odvracenice , od mene ipak veliki rispekt za devojke koje su pevale u J. Banji! Najlepse hvala Raski i Rasku za divan vikend! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, hvala...... sta bre hvala...... potrudicemo se da vratimo uslugu i da pokazemo , da i mi mozemo da budemo dobri domacini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, hvala...... sta bre hvala...... potrudicemo se da vratimo uslugu i da pokazemo , da i mi mozemo da budemo dobri domacini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi BIMBA ovde rekao STO SE OVI DOLE MUCE SA SPLAVOM I VOZAJU OKO STENA STO NE IZBUSE TRI TUNELA I RESE PROBLEM Setim se te izjave u neko doba noci mokar do gole koze i smejem se ko lud sa AZIKICem na pumpi a ljudi nas gledaju ko OVI STVARNO NISU NORMALNI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dolasku i dobrom druzenu.Hvala i onima koji su imali zelju ali nisu mogli,znam na desetine takvih.Jos jednom veliko hvala Jazavcima na ukazanom poverenju.Prihvatio sam izazov jer sam iza sebe imao vas,u koje verujem.Prepoznao sam nesto posebno u Jazavcima,a iz price sa vama vidim da ste i vi.Eventualne propuste bi trebalo u kraj da pomere pozitivne stvari.Mislim da je pozitivnih bilo vise. Jedina zamerka upucena vama,zasto ste ignorisali pevaljku na Odvracenici.Tolike novce dadosmo pevaljci da vama bude fino a vi ko babe u krevet. Hvala jos jednom,zdravo bili i dugo vozili 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se plašim da ste je plaćali da peva, a videlo se na kilometar da se stisla ko da je od sapuna :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo sve pare da dam na pevaljku...al da cuti 10 min. da zaspim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Avgust 7, 2014 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto joj niste pomogli malo, sad mi tek zao sto nisam bio. Voznja ko voznja, al pevaljka je pevaljka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Avgust 29, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Momci recite mi ko je bio na Molitvi da li moze maxi skuterom da se dodje do gore. Imam drugara u ekipi koji vozi Burgmana pa da znam dal da ga ostavljam u Sjenici da ceka ili da krece sa nama gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja, u sustini uglavnom je lep put (makadam), tamo gde je losiji polako. Idu automobili bez problema pa cenim da moze i skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Avgust 29, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Momci recite mi ko je bio na Molitvi da li moze maxi skuterom da se dodje do gore. Imam drugara u ekipi koji vozi Burgmana pa da znam dal da ga ostavljam u Sjenici da ceka ili da krece sa nama gore. I ja planirao sutra u tom pravcu pa bi i mene interesovala ta informacija tj.u kakom je stanju put do vidikovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Avgust 29, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo kaze Lemy da moze,hvala. Za mene nije problem isao sam i sa druge strane od kampa gde skoro i da nema puta a koliko vidim i ti sa motorom iz potpisa mozes sigurno. Ja sam prekosutra gore po Goliji pa da skoknem do Sjenice po sir i na cevape, a kad sam vec tu steta je ne otici i do Molitve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi snimak te cuvene pevaljke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...