Jump to content

Moto Zajednica

Do Tokija....na susi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: SUZUKI DR650se `96g

Samuraji su to vec radili ...nemogu da ih uplicem vise u ovakve zezalice...he ,,he....kazem im lepo da su njihovi ljudi u J.Korejskoj agenciji izgubili moju originalnu dozvolu kad su pravili kopije koje su slali u Japan radi verifikacije i da sam sutradan dosao nazad u agenciju i zalio se da su mi vratili sva dokumenta osim dozvole kada su pravili kopije...tu krene pometnja ...auuuuu pocese da telefoniraju ...vidim ne ide na dobro.

Posle nekog vrenena rekose mi da ima solucija za ovo al ce mozda da me kosta stotinjak dolara...ok,rekoh ,pristajem ....nemam izbora a ujedno kupujem vreme i trazim rupu kroz koju cu se provuci ovoga puta...izlozise mi oni njihovu soluciju a to je da me vode da polazem vozacki ispit za Japansku dozvolu. Nemajuci izbora ...pristadoh ,pa ponovo u auto sa njima i u grad na polaganje ...reko ajde da vidim kako to kod njih izgleda a i nece mi biti lose da se malo vozikam po Evropi iduce godine sa Japaniz dozvolom i mozda pozajmim neku tablicu ovde za Suzanu...he ...he

• Podržavam 26

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Fenomenalno, i kako je prošlo polaganje? Mislim znam da si položio, nego šta i kako? :)

Pa sto nam unapred otkri radnju filma?1neznam.gif1nanana.gif

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

И где је слика јапанске дозволе?! Баш ме занима како изгледа? Иначе, положио је јер другачије не би могао да вози у Јапану.

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

Pozdrav Zoki. Kao prvo veliki naklon za poduhvat. Sa uzivanjem sam upravo sada sve procitao. :care: :care: :care:

Ako sam dobro shvatio, motor si poslao brodom u kontejneru za Rotterdam. Ja radim za japansku brodo liniju NYK Line. Ako si ga slucajno sa nama poslao, javi mi koji je brod i eventualno broj kontejnera da obratimo posebnu paznju. Takodje, ako ti bude potrebna neka pomoc oko administracije u luci Rotterdam, slobodno javi.

Motor je uplovio u luku Roterdam danas ..... i sada treba osmisliti kako ga dogurati do Srbije po ovakvom Decembarskom vremenu ?

Dali neko ima kontakte oko kupovine polovnih vozila u Dortmundu ?? Tamo letim ....pa cu tu ili u okolini Esena,-Duzeldolfa kupiti kombi i onda pravac Holandija da preuzmem motor....pomoc gore bi valjala....

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Imam prikolicu i ako će neko da ti poveze dajem je na korišćenje uz mali uslov da poveze i jedan moj motor. A pomoć nije nikakav problem šta god ti treba. Rimtu ti je se takodje ponudio a on radi u K line u luci.

Hvala na ponudi za prikolicu....planiram da kupim kombi u koga cu staviti motor i par nekih stvari koje su mi u Nemackoj ....a imace mesta za jos jedan motor u kombiju,

jedino ako nisi planirao da i tu prikolicu teras za Srbiju ?

• Podržavam 1

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ma ne, prikolicu sam kupio u naletu entuzijazma i niti mi treba ovde a još manje u srbiji i kao takva stoji pa ako nekome zatreba nekad za nesto :)

Poslaću ti na PP broj telefona pa ako ti zatreba nešto slobodno se javi. Zadnju nedelju tj 51 sam odsutan ali to ti je svakako loše vreme za putovanje, tj 25.tog je odlično i nema guzve ali ako ti zatreba neka administracija odmah si zaglavio 2 dana na čekanju.

Moj motor koji sam mislio oterati za srbiju nije bas toliko bitan, ako ti ostane mesta/vremena itd možemo se dogovoriti.

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

Rimtu ti je se takodje ponudio a on radi u K line u luci.

NYK Line ;) ...u kontaku sam sa Zokom. Aj pa da se i vidimo sa covjekom kad dodje...

Motor je uplovio u luku Roterdam danas .....

Brod MOL Brilliance?
  • Podržavam 1

Ne bih ga ostavio ni za kakve pare.....jer ce taj jos da me nosi po belom svetu.....a do sada je presao 94.000km i nije se zakasljao a kamo li nesto vise......

Samo za spomenuti njegovu jednu od skromnih stvarcica .....originalni lanac je nosio citavih 71.000km....

Veceras sam stigao u Roterdam i sutra bi trebalo da podignem motor iz luke......

• Podržavam 5

Suza je stigla u Subotu i lepo se provozala po oceanima i morima ovoga sveta..... pa onda 2600km pozadi u kombiju od Roterdama.....

post-13827-0-19553100-1419096912_thumb.jpg

post-13827-0-29847700-1419096914_thumb.jpg

post-13827-0-37795100-1419096916_thumb.jpg

• Podržavam 21

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja