Jump to content

Moto Zajednica

Do Tokija....na susi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 239 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT

Danas sam tek video temu i procitao u cugu.Volim put i putovanja.Imao sam srecu kad sam bio mladji,da mi je otac bio vozac slepera,pa sam godinama celo leto provodio na putu,od Londona do Bagdada,zavisi kuda posao odvede.Svaka ti cast na volji i hrabrosti da krenes u ovako nesto,pa jos sam.RESPECT1care.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Zoki, pripazi malo na hranu, ugojices se. Posao si na susi... a ti bre jedes ko Marokanac. 1lol.gif

Srecno matori. 1zdravo.gif

Ahaaaaaaaa...........ovde me neko pominje, dal po dobru ? :zbunjen: ili ne daj Boze po nekom zlu... :stabre:

Hrana.........ok, samo jedi Zoki, zdravlje na usta ulazi............. :aha:

Ali umereno, nemoj kao ja..........pa sad zimski period kada vrsim remont svog tela.........

Neka su ti srecni puti.............

:zdravo: :zdravo: :zdravo:

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: BMW R 850 R

Zoki, pripazi malo na hranu, ugojices se. Posao si na susi... a ti bre jedes ko Marokanac. 1lol.gif

Srecno matori. 1zdravo.gif

Ahaaaaaaaa...........ovde me neko pominje, dal po dobru ? :zbunjen: ili ne daj Boze po nekom zlu... :stabre:

Hrana.........ok, samo jedi Zoki, zdravlje na usta ulazi............. :aha:

Ali umereno, nemoj kao ja..........pa sad zimski period kada vrsim remont svog tela.........

Neka su ti srecni puti.............1zdravo.gif

:zdravo: :zdravo: :zdravo:

Po dobru naravno. Dragi kolega MAROKANAC . KAVAZOKIJA znam kao jednog od najmrsavijih kolega motorasa pa mi je njegovo spominjanje hrane govorilo, koliko (pogonske) energije je potrebno na tom putu...na moju zalost znam da ako je njemu potreban ceo LEBAC, da bi se najeo, meni treba dva.

1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

• U prolazu, 1 post

Pročitao sve u komadu jučer. Tekst je prva liga, ali onaj dio sa dojmovima nakon prelaska u Japan tj o klanjanju i maskama mi je poseban. Dok sam kolegi na poslu čitao na glas, suze su mi išle na oči od smijeha. 0takoje.gif Nikad nisam doživljavao DR-a kao neki enduro sposoban takvog puta, tj uvijek bi dao prednost yamahi XT ili tenere, ali očito je motor skroz dobar.

• Svrati ponekad, 451 postova

Ponovo prelistavam putopis i divim se putopiscu na odvažnosti... Tekst je pisan takom lakoćom, kao da je čovek otišao tu negde do ćoška susedne ulice...

ZOKI , RAZMISLI DA OVAJ PUTOPIS PRETOČIŠ U KNJIGU...

:takoje::zdravo:

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500

trbalo mi je par dana da procitam celu temu(zbog slobodnig vremena) i prosto sam zapanjen , i mogu samo da se divim ovom poduhvatu. Svaka cast.

A sto se tice susija ko zeli mogu da mu prporucim bar u kome ja radi i pravim isti (sushi)... nebi javno da objavljujem reklamu pa koga interesuje neka se javi

A Zokiju samo svaka cast 1care.gif1care.gif1care.gif

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600 2KF

Jedan veliki respect 1care.gif i od mene Zorane, svaka cast, tek danas video u novinama, i nisam verovao da ste vozili sa nama na Staroj pre dve godine, a da ste tako mladi 0takoje.gif, moj otac vasih godina tesko mu pada i kola do prodavnice da ode nesto da kupi, jedan veliki aplauz za ovaj podvig

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600

svaka cast opet, mislim da sve novine treba da pisu o ovome kao jednom od uspesnijih putovanja godine...

veliki pozdrav, borko stisovic :)

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

svaka cast,ne smem ni da kazem kolega po sedlu jer to ne zasluzujem,to je bukvalno cin,cin kao u vojsci,ja sam za tebe Zoki desetar a ti za mene general pukovnik u ovom sportu,ali mogu da ti cestitam kao neko ko je vozio sa tobom na Staroj Planini u Avgustu 2013te,lepe uspomene i predivno secanje,narocito fotkanje u samom podnozju Midzora kod stare porusene karaule.

Sve ovo je totalno ne bitno u odnosu na ovaj poduhvat koji si proziveo na samo tebi svojstvenom nacinu,JOS JEDNOM SVAKA CAST!

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600 2KF

Zorane kada imate vremena, voleo bih da vidim, ne samo ja, verujem i ostali bikeri, gde ste proputovali, kojim putem ste prosli, ako imate trek snimljen sa putovanja, mislim da bi svako voleo da progugla, i bar malo oseti i podeli sa vama tu ogromnu kilometrazu... 1moto3.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja