feelgod 242 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih SHAD-ov kofer veoma pristojno ocuvan. Zapremina istog je 42l, poseduje pripadajucu plocu koja je od metala preko kojeg je prebacena plasticna maska Veoma je dobre izrade i kvaliteta. Sve sto vas zanima pitajte na PP ili tel 062/21-40-60 Da pocnemo sa cenom od 40E visak je pa da ne stoji dzaba, moze nekome da posluzi !! Moze i neka zamena tipa Flip-up kaciga u M velicini, pojas u M velicini ili neki brendirani lonac za 750ccm uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 5, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu u njega dve full face kacige? Jesi li ti iz Beograda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Jul 5, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da ti odgovorim, trebalo bi da mogu, ako se okrenu jedna prema drugoj i stave postrance. Doduse nista vise ni ne noze da stane pored njih, osim onoga sto uspes da nabijes u kacige. Prilicno izdrzljiv kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Jul 5, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti i stanu dve kacige u njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo mnogo Vam hvala na odgovorima, ja ne silazim sa bajka vikendom jer po ceo dan radim. Ja na zalost nisam uspeo moje kacige da napakujem, to verovatno zavisi od skoljke. Ako Vi jeste svaka cast, zato sam lepo kupio Kappa K53 i vise problema nema. Inace kofer je kvalitetniji od Kappe, koliko mi se cini, jer ima metalnu plocu i metalne kopce na koferu a na Kappa-i je sve j.... plastika Zivi bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 6, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Boki i Rokeru hvala puno na odgovorima. Druze, cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Jul 6, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo mnogo Vam hvala na odgovorima, ja ne silazim sa bajka vikendom jer po ceo dan radim. Ja na zalost nisam uspeo moje kacige da napakujem, to verovatno zavisi od skoljke. Ako Vi jeste svaka cast, zato sam lepo kupio Kappa K53 i vise problema nema. Inace kofer je kvalitetniji od Kappe, koliko mi se cini, jer ima metalnu plocu i metalne kopce na koferu a na Kappa-i je sve j.... plastika Zivi bili moze biti da si u pravu. Sad kad poredim kacige vidim da skoljke nisu iste velicine. Ako stignem slikacu pa cu postaviti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dve flip-up kacige ne mogu stati. Probano i nije prodato zbog tog razloga. Zasigurno jedna kaziga i gomila opreme pride. A cena 35E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kofer malopre prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...