SINOVACSC 31 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan stize i ekipa iz zrenjanina u cetvrtak MK WRONG WAY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje neki smestaj. Hotel privstne dvokrevetne sobe, moze I okolina do jedno 10 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Jul 29, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo besplatan ulaz , isto i za kamp uz besplatan WIFI .......................a onda se spominje ulaz 500 din. :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima dosta informacija o svemu: http://www.gitarijada.org/ Smestaj: - http://www.upoznajsrbiju.co.rs/VidiHotele/poMestu/smestaj-zajecar-2, - http://www.hotelhamburg.rs/index.php/o-hotelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 29, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo besplatan ulaz , isto i za kamp uz besplatan WIFI .......................a onda se spominje ulaz 500 din. :zbunjen: Ulaz u rock kamp je besplatan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce ici neko iz NS? Ja sam zainteresovan. Subota ujutru i gasss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mi idemo iz NS-a u petak ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 29, 2014 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 500 din. Jel ovo ozbiljno? ovaj nece nikad odustati,uvek vrti iste price u vezi cene ulaza bua..haha.haha Da,da... O necemu lepom pricao sam slepom i sve svoje tajne saptao sam gluvom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 30, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Prvi gosti vec danas stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme u Zaječaru? Trenutno u Novom Sadu padaju monsunske kiše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 30, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Marija Serifovic upravo rasteruje oblake ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 30, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz na koncerte i smeštaj u Rok kampu su potpuno BESPLATNI uz besplatan Wi-Fi! Jel ovo tacno ili se placa 500 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 31, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz u moto kamp je 500 dinara, mi smo placali gde god smo isli ove godine, cak i u inostranstvu, tako da ne vidim oko cega se dize tolika galama. Ko god je pravio ozbiljan moto skup, zna koliki su troskovi organizacije, nije to samo skuvas lonac pasulja i gotova prica. Uostalom, ta tema je obradjivana previse puta na ovom forumu. Ko je bio kod nas na moto skupu, zna kakav program organizujemo, pocevsi od Supermoto trke koju voze profesionalci, preko kvalitetne muzike i odlicnog kampa do svetski poznatih stuntera. Iako mnogi pokusavaju da nas bojkotuju preko drustvenih mreza, mi ne obracamo paznju, imamo goste koji nam dolaze godinama kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Ako neko zeli da ide SAMO na Gitarijadu a ne na moto skup, slododan je da parkira motor na parkingu gde parkiraju i ljudi koji dolaze automobilima na gitarijadu i u tom slucaju ne placa ulaz u moto kamp, a svejedno dobija rucak. Ja stvarno ne razumem kako je nekome presudno da li ce doci na moto skup na osnovu toga da li se placa ulaz u kamp. @Nemus: kisa nas je promasila, vreme odlicno, vedro nebo, javi se kad dodjes, kao stalni gosti, ti i ortaci imate pice na moj racun u club-house-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mire, mi smo tu vec kao domaci tako da i mi tebe mozemo castiti picem:-) Inace novosadsku ekipu je pogodio svaki moguci i nemoguci maler jos se samo ova moja copava raga drzi kako treba, ali dolazimo sa malim kasnjenjem u polasku i nasto slabijim sastavom ali dolazimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan U kampu... tuševi i u blizini bazen ... da li sam dobro razumeo..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanpn 1 Napisano Avgust 1, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Paracin / Kragujevac Motocikl: Cagiva Mito 125 Evolution, Jawa 638 Prijavi odgovor kao problematičan Da li krece neko iz Kragujevca (ili Batocine, Jagodine, Cuprije, Paracina) sutra pre podne do 11:00h iz KG? Meni se ide ali su drugari odustali, pa ne bih bas da vozim sam ceo put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Avgust 1, 2014 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo kise juce i kakve su prognoze za danas? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanpn 1 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Paracin / Kragujevac Motocikl: Cagiva Mito 125 Evolution, Jawa 638 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-zajecar/eta2/1/1937983/0/6h sudeci po Weather2Umbrella, nema kise, nema vetra, 27 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio video i lepo se proveli, upoznao par divnih osoba. Samo sto sam ja skoro svo vreme proveo u Orionovom kamionu - prikolici. Drugar mi to vozi, pa smo se zezali. Inace jedna od jacih manifestacija kod nas. Imam i sitne zamerke: Kad je pocela da se deli klopa, odjedanput je nestalo escajga. Tako da smo morali da pijemo pasulj Druga zamerka, sto je jako malo bilo suncobrana sa hladovinom. Naravno satori za spavanje, ako hoces da postavis na suvo, tu ne racunaj na hladovinu. Ako hoces u sumu u hladovinu, racunaj da ce zemlja biti mokra od kisa. I po meni (a i kroz pricu sa drugim kamperima) jedna od vecih zamerki je to sto se muzika svirala do 6 ujutru. Svanulo. Jako je bilo tesko spavati. Tako da ja i drugar u satoru skoro da nismo ni spavali. A bilo je tu ljudi sto su dosli bas izdaleka i umorni. Sve u smemu (1-5) 4+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima sto ste uvelicali nas moto skup i naravno dodjite nam opet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,onakvu oluju u petak nikada nisam doživeo, bar ne dok sam bio napolju.Pošto smo po prirodi budale ostavili smo otvoren šator pa je u šatoru plivalo šve što može da pluta.Napravili smo čak i klip kako se igramo u vodi i sa vodom ali me je malo sramota da ga postavim Za vlažnu zemlju i blato koje je prilično pravilo problema organizatori zaista nisu krivi. Sve u svemu odličan skup Moram pregledati slike ako ima nekih normalnih postaviću ih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 4, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Skup i gitaridaja odlicni. Bio od petka do nedelje. U petak potop. Za 5 min sam bio mokar do koze. Nikad nisam pokisao tako ali bas nikad u zivotu. Ni taj pljusak mi nije pokvario raspolozenje. Sator mi je bio na dobrom mestu, nije na travi vec na rizli tako da se voda nije zadrzavala. U subotu koncerti odlicni. Decacima iz Sapca koji su svirali na bini moto skupa u vreme dok je bio Pero deformero na glavnoj bini prognoziram veoma uspesnu karijeru. Svirali su do pola 6 a u publici ne vise od 20 ljudi! Imam uvo za to i skoro nikad ne gresim kad cujem takav talenat pa ako ih neko zna neka im prenese pohvale. Atmosfera, koncerti, pozitivna energija, organizacija ocena 10. Nastup Goblina 10+++++++++ Ima i losih stvari ali nisu toliko vazne da ih spominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Provod na nivou svaka cast opet idouce ako da bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Avgust 5, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika, bilo je oko 700 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...